Komentara: 0
Pregleda: 1656

Tehnička škola "Ivan Sarić" dobitnik Velikog zlatnog pehara na Međunarodnom sajmu obrazovanja

22.03.2024. u 08:58h
Izvor: Subotica.com
Tehničkoj školi "Ivan Sarić" su na 19. Međunarodnom sajmu obrazovanja "Putokazi" dodeljene dve zlatne medalje, tri velike zlatne medalje i Veliki zlatni pehar Novosadskog sajma iz oblasti kvaliteta srednjoškolskog obrazovanja. Ovim najvišim priznanjima, školi je potvrđena liderska uloga u oblasti obrazovanja.
Tehnička škola "Ivan Sarić" dobitnik Velikog zlatnog pehara na Međunarodnom sajmu obrazovanja

Veliki zlatni pehar simbolizuje inovaciju i posvećenost unapređenju obrazovnog sistema. Kroz godine, Novosadski sajam je postao centralno mesto okupljanja stručnjaka, ustanova i pojedinaca koji dele istu viziju o transformaciji obrazovanja. Tehnička škola "Ivan Sarić" istakla se značajnim doprinosima u podizanju kvaliteta i primene inovacija u obrazovnom radu na područjima rada elektrotehnika, mašinstvo i obrada metala i saobraćaj. 

Kao jedna od prvih srednjih stručnih škola koja je 2014. godine ušla u sistem dualnog obrazovanja, Tehnička škola "Ivan Sarić"se na Međunarodnom sajmu obrazovanja "Putokazi" istakla i kao škola koja je u saradnji sa kompanijama dala značajan doprinos razvoju dualnog sistema obrazovanja.

Tehnička škola "Ivan Sarić" dobitnik Velikog zlatnog pehara na Međunarodnom sajmu obrazovanjaDa međunarodna saradnja ove škole predstavlja značajan segment njenog obrazovnog programa, govore učešća u međunarodnim projektimai partnerstva sa drugim školama. Kroz ove aktivnosti, škola teži da promoviše međunarodnu toleranciju, razumevanje i saradnju, što je na "Putokazima" visoko vrednovano.

- Zlatne medalje i šampionski pehar su velika priznanja i potvrda da su napori i doprinosi podizanju kvaliteta obrazovnog rada prepoznati. Zlatni pehar za našu školu predstavlja podsticaj za dalji rad i potvrdu izvrsnosti u oblasti tehniškog obrazovanja - istakli su iz Tehničke škole "Ivan Sarić".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1656
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.