Komentara: 105
Pregleda: 13239

SVM okreće leđa DS u Subotici?

07.06.2013. u 14:57h
Izvor: Portal "B92"
Predsednik SVM Ištvan Pastor najavio da će odbornici SVM u Skupštini Subotice glasati na osnovu sopstvenih procena, a ne stavova koje zastupa većina oko DS.
SVM okreće leđa DS u Subotici?

Pastor je na konferenciji za novinare rekao da će SVM u buduće pokazati svoje političke ideje i ambicije da se ovaj grad "istrgne iz učmalosti i da se zaustavi na klizištu".

"Nećemo tražiti partnere za skupštinsku većinu, već za ideju i ne zanima nas da li ćemo saveznike imati iz većine ili iz opozicije", rekao je Pastor.

On je naveo da će SVM zastupati ono što su obećali u izbornom programu, bez obzira da li se to nekome dopada ili ne.

"Činjenica je da su poslednjih nedelja postojale višesatne rasprave i izlivi emocija unutar SVM i smatram da to nije sramota i to se ne sme sakriti jer smo suočeni sa teškim problemima koji se vide i u našem radu", rekao je on.

Prema njegovim rečima, u Subotici se šire neistine o tome da je SVM pocepan i podeljen, da postoje svađe i tuče i da jedni sa drugima ne razgovaraju, kao i da su svi na jednoj strani, samo Pastor nije.

Lider SVM je podsetio da je prošlo godinu dana od kada je ova stranka podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog izborne krađe i kupovine glasova i da još nisu dobili nikakve informacije od nadležnih organa.

Izvor: Portal "B92"
Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara Konferencija za medije Saveza vojvođanskih mađara
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 105
Pregleda: 13239

Povezane vesti

Povezane teme

DS Subotica

ištvan pastor

svm

savez vojvođanskih mađara

Demokratska stranka

koalicija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.