• Pregleda: 4199

Svetosavska nagrada Ekonomskom fakultetu

Svetosavska nagrada Ekonomskom fakultetu

Ekonomski fakultet iz Subotice dobitnik je prestižne Svetosavske nagrade koju dodeljuje Ministarstva prosvete I nauke povodom dana Svetog Save za izuzetan doprinos razvoju prosvete u Srbiji.

Ekonomski fakultet je jedina visokoškolska ustanova koja je dobitnik ovog priznanja. Kako je navedeno u obrazloženju, između ostalog, nagrada je dodeljena zbog otvaranja odeljenja fakulteta u Bujanovcu, multijezičnosti u nastavi, regionalnog povezivanja sa sličnim fakultetima I povezivanju sa privrednim subjektima. Nagrada je dodeljena na svečanoj akademiji u Vladi Srbije pred velikim brojem okupljenih zvanica I visokim državnim zvaničnicima.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
Joca Odgovori
Majstor je zaposlio svoju cerku i sinove i cerke svojih SPS profesora na fakultetu i jos za to od svog partijskog druga iz ministarstva dobio Svetosavsku nagradu!!!! sramota!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.