Komentara: 16
Pregleda: 9551

Švercovao cigarete, carinski pas ga otkrio, pa je priznao šta nelegalno prenosi

07.11.2019. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući nepogrešivom njuhu carinskog službenog psa Here, carinici su juče na prelazu "Horgoš 2" otkrili specijalno napravljeni „bunker“ u podu automobila napunjen sa 970 paklica cigareta bez akciznih markica.
Švercovao cigarete, carinski pas ga otkrio, pa je priznao šta nelegalno prenosi

Kako saopštava Uprava carina, slučaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu, automobilom „smart“ somborskih registarskih oznaka, stigao 45-godišnji mađarski državljanin iz okoline Subotice.

Vozač, koji je putovao sam, na uobičajeno pitanje carinika - da li ima nešto za prijavljivanje - odgovorio odrično, rekavši da u automobilu nema ništa osim ličnih stvari. Bez obzira na to, izvojen je za detaljnu kontrolu, a kada je usledila reakcija carinskog psa na pod automobila, sproveden je u pratnji policije do prelaza Horgoš 1, gde postoje bolji uslovi za ovu vrstu pregleda.

Svestan da će biti otkriven, vozač automobila je već prilikom ulaska u garažu namenjenu za detaljni pregled vozila, sam pokazao mesta gde je sakrio cigarete.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 9551
Povezane teme

šverc cigareta

švercovanje

zaplena robe

granični prelaz horgoš 2

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.