• Pregleda: 8335

Švercovao cigarete, carinski pas ga otkrio, pa je priznao šta nelegalno prenosi

Zahvaljujući nepogrešivom njuhu carinskog službenog psa Here, carinici su juče na prelazu "Horgoš 2" otkrili specijalno napravljeni „bunker“ u podu automobila napunjen sa 970 paklica cigareta bez akciznih markica.
Švercovao cigarete, carinski pas ga otkrio, pa je priznao šta nelegalno prenosi

Kako saopštava Uprava carina, slučaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu, automobilom „smart“ somborskih registarskih oznaka, stigao 45-godišnji mađarski državljanin iz okoline Subotice.

Vozač, koji je putovao sam, na uobičajeno pitanje carinika - da li ima nešto za prijavljivanje - odgovorio odrično, rekavši da u automobilu nema ništa osim ličnih stvari. Bez obzira na to, izvojen je za detaljnu kontrolu, a kada je usledila reakcija carinskog psa na pod automobila, sproveden je u pratnji policije do prelaza Horgoš 1, gde postoje bolji uslovi za ovu vrstu pregleda.

Svestan da će biti otkriven, vozač automobila je već prilikom ulaska u garažu namenjenu za detaljni pregled vozila, sam pokazao mesta gde je sakrio cigarete.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

16
PP Odgovori
I to je sve stalo u pod Smart-a ???
NijeMiJasno Odgovori
Kako taj carinski pas uspe da nanjuši da li te sakrivene cigarete imaju ili nemaju akcizne markice??
Bishop
Što se tiče psa i pitanja vezanog za akcizne markice sve je prosto, Hera je nanjušila samo cigare, a falio joj je miris akcizne markice pa je reagovala! Proizvođači cigareta namerno prskaju miris divlje magnolije na akcizne markice kako bi kasnije psi mogli lakše da nanjuše kad taj miris nedostaje i to dojave svom vodiču. Probajte da pomirišete na kutiji cigara akciznu markicu i primetićete miris divlje magnolije. Ukoliko ga ne osetite znači da su vam uvalili falš cigarete stoga odmah obavestite Policiju.
Milan024
Nanjuši duvan, jer je za to obučen !
Ferika Odgovori
Auuuu divotaaaa svaka časssst
Максимилијан Odgovori
Херо, није лепо плазити се кријумчарима!
Dado Dadic Odgovori
NIJEMIJASNO Ti malo pravis b.....e sve, extra obuceni psi tako i treba sve da ih pohvataju
Asd Odgovori
Bravo za Heru
Milan024 Odgovori
Bravo !
Malina je izvrstan pas za takve namene.
Droga i duvan su mu specijalnost i vrlo se lako obuci zahvaljujući izvanrednom njuhu.
Dim Odgovori
Imaš li cigara bracki?
B Odgovori
Tacno ima drukarsku facu...ccc prodao si se za koske!
Uvek u pravu Odgovori
Bezobrazna džukela.
Crnobrnic Odgovori
Pa sta radis otkrivas lozinku pasiju pa ce drugi znati sta treba da se radu to netreba pricati nikom kako pas otkriva ,tako u ratu kad bi otkrili sifre propao bi napad ili bi svi bili otkriveni u potamanjeni e tako da znas neotrivaj .
Crnobrnic Odgovori
e nemoj nikad da otrivas pasiju lozinku ni bilo koju jer ce drugi to iskoristit pa ce te utepat bices otkriven to je tajna koja se ne prica razumes .
X Odgovori
Ime pas Here? Ako je ime na madjarskom to onda je na srpskom....
Da, da... Odgovori
A gde su kerovi bili.....?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.