Komentara: 8
Pregleda: 3653

Svečano zatvaranje koncertne sezone

08.12.2015. u 17:23h
Koncertom u Velikoj većnici Gradske kuće u subotu, 12. decembra sa početkom od 20 časova, Udruženje „Electe“ će obeležiti zatvaranje četvrte Koncertne sezone.
Svečano zatvaranje koncertne sezone

Pod sloganom „Čista muzika“ na koncertu će biti zastupljene gotovo sve epohe, od savremene muzike do muzike romanizma, kao i nekoliko tačaka iznenađenja, najavljuju organizatori.

„Kao i do sada i ove godine ćemo biti inovativni i ja se nadam zanimljivi subotičkoj publici, jer smo odlučili da pored koncertnog dela programa, koji počinje u 20 časova, organizujemo i modnu reviju, sa početkom od 19.30 časova“, izjavio je predsednik Udruženja „Electe“, Miloš Radović.

Na modnoj reviji, koja će biti održana u predvorju Velike većnice biće predstavljene frizure salona „Showroom by Nataša“, kao i modeli butika „Madmazel“.

„Želeli smo da povežemo visoku modu, umetničku muziku i zatvaranje koncertne sezone, te će ovaj koncert predstavljati jedno neklasično izvođenje klasične muzike“, istakao je Radović.

Ulaz na koncert je besplatan.

Radović je izrazio zadovoljstvo postignutim tokom četvrte sezone jer, kako je rekao, sve što je bilo u planu je i realizovano. On se na podršci zahvalio Gradu Subotica, koji je sa 300.000 dinara podržao organizaciju umetničkih događaja u toku ove godine.

Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3653
Povezane teme

electe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.