Komentara: 13
Pregleda: 5234

Sutra u Novoj opštini vakcinacija "Astra-Zenekom" bez zakazivanja

08.04.2021. u 18:07h
Izvor: Subotica.com
Sutra u Novoj opštini vakcinacija "Astra-Zenekom" bez zakazivanja

Masovna imunizacija stanovništva protiv korona virusa nastavlja se i u narednim danima. Dok se u Kumičićevoj od 13 do 20 časova bez zakazivanja građani vakcinišu kineskim cepivom, sutra (petak) će svi zainteresovani, takođe bez zakazivanja i starosnog ograničenja, moći da se vakcinišu cepivom "Astra-Zeneka" i to u Novoj opštini od 8 do 20 časova.

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

 - Molimo građane da poštuju mere i da u slučaju gužve formiraju kolonu, jedan iza drugog, i sačekaju da dođu na red. Molimo vas za strpljenje i razumevanje, medicinski radnici rade pod punim opterećenjem - poručuju iz Doma zdravlja.

Podsećamo, vakcinacija bez poziva cepivom kineskog proizvođača "Sinofarm" obavljena je danas u u ambulantama u Čantaviru, Bajmoku i na Paliću, dok vakcinacija u ambulanti u Kumičićevoj ulici traje do 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 13
Pregleda: 5234
Povezane teme

dom zdravlja subotica

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinacija

imunizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.