Komentara: 1
Pregleda: 5132

Sutra se održava 3. Sajam venčanja

21.03.2014. u 13:31h
U Atriumu hotela Galleria se održava 3. Sajam venčanja po redu. Sajam je zakazan za subotu 22.3. od 11 do 18 časova.
Sutra se održava 3. Sajam venčanja

Do sada je učešće na ovom sajmu potvrdilo preko 20 izlagača iz različitih branši ali ono što je osnovna ideja ove manifestacije je upravo da se okupi ako ne sve onda bar dobar deo neophodnih stavki za organizaciju savršenog venčanja i svadbe.

Ukoliko u bližoj budućnosti planirate da se udate ili oženite, nemojte da preskočite da posetite i Sajam venčanja u Atriumu hotela Galleria. Čekaju vas agencije za dekoracije, kozmetički saloni, prostori za svadbe, odela i venčanice, ketering, foto i video produkcije i mnogi drugi.

Hotel Galleria sa svojom Balskom dvoranom i restoranom Panorama je godinama jedan od najtraženijih prostora za organizovanje svadbenih proslava pa ne čudi što je domaćin upravo jedne ovakve manifestacije.

Fotografije sa Sajma će biti objavljene na www.subotica.com

Sutra se održava 3. Sajam venčanja

Učesnici 3. Sajma venčanja:

CVEĆARA DAFNE I NELIDEKOR
Kreativni tim već više od jedne decenije se bavi dekoracijom svih vrsta prostora i proslava. Zamislite bilo kakvu cvetnu fantaziju i dajte našem timu u ruke: cvetne dekoracije, cvetni aranžmani, bidermajeri, ikebane, mladenački stolovi, paravani, osvetljenje, baloni,.... - Dekoracije svečanosti (svadbe, rođendani, promocije...) - Dekoracije enterijera (poslovni prostori,restorani, hoteli...) - Scenske dekoracije (serije, filmovi, koncerti...)

„ELITTE PALIĆ“ doo
Elitte Palić je mesto za odmor koje se razlikuje. Hoteli Park i Jezero, kao i restorani Mala gostiona i Riblja Čarda pružiće vam ugodaj kao iz nekog drugog vremena. Svega pedeset metara od obale Palićkog jezera, okruženi stogodišnjom park šumom, nalaze se hoteli Park i Jezero. Ovi hoteli sa četiri zvezdice, zaštićeni su kao arhitektonsko nasleđe Palića, poseduju šezdeset soba i četiri apartmana, urađenih po evropskim standardima. Lokacija i šarm ovih hotela čine ih vanvremenskom oazom mira i uživanja. 

FLUFFY ZSYZS DOO BUBBLES BATH BOUTIQUE
Da li vam se desilo da morate otići negde ili kod nekoga i poneti poklone, a nemate nikakvu ideju šta biste poklonili. Zato je tu Bubbles za Vas napravila nekoliko vrsta Cupcake Bath Bubbles predivnih mirišljavih kupki i sapuna, koje su lepo upakovane, po veoma pristupačnoj ceni, a za sve vaše drage devojke, supruge, bake, majke, kumove, prijatelje, rođendane, krštenja, svadbe i sve ostale proslave na kojima bi ste poklonili nešto unikatno i jedinstveno. Bubbles može biti dobar poklon za bilo koju priliku. Svi proizvodi su pristupačni, lepi i prirodni a što je najvažnije ručno rađeni. ZABORAVITE kafu i bombonjere i zamenite ih Bubbles proizvodima.

PIZZERIA „RENAISSANCE“
Renesansa je oduvek bila sinonim za nešto jedinstveno, neponovljivo lepo i novo. Istoimeni lokal u Engelsovoj ulici prava simbolika. Mesto zanimljivog i originalnog enterijera namenjen urbanim mladim ljudima koji žele nešto drugačije. Pored dobrog provoda, tu smo da vam u trenucima vašeg izbora ukažemo na onaj najbolji. Ukoliko vam je dosta klasičnog načina skupa gostiju pre ceremonije venčanja... Želite da proslavite vaš rođendan, momačko, devojačko veče... Mi smo pravo rešenje za vas. Pozovite vaše drage prijatelje i napravite nesvakidašnji prijem uz naše usluge keteringa. Na vama je da odaberete, a ostalo prepustite pravim profesionalcima.

ERGELA KELEBIJA I VILA MAJUR
Ergela Kelebija i Vila Majur predstavljaju idealno mesto i najbolji izbor za Vaše „Venčanje iz snova“. Restoran Majur je smešten u stoletnoj borovoj šumi, nudi 5 ambijenata za organizaciju svadbenog veselja: restoran, terasu sa pogledom na borovu šumu, prostrani hol hotela, borov park i domaću gostionu Favory na Ergeli Kelebija. Ukoliko svadbu organizujete u Vili Majur mladencima je obezbeđen apartman za prvu bračnu noć, a ako se odlučite za Ergelu Kelebija mladencima je obezbeđena svadbena kočija.

BARBOSA
U svojoj ponudi sadrži elegantnu žensku i mušku konfekciju. Deo naše ponude su: odela, košulje, kravate, kaputi, haljine, blejzeri, suknje i još mnogo toga iz široke lepeze naše ponude. Kod nas se možete kompletno obući za vama bitne događaje kao što su svadbe, mature i sl., a sve to možete da platite osim u gotovini i čekovima, svim vrstama kreditnih kartica i putem sindikalnih kredita na rate. Očekujemo vas !

PHOTO FOCUS
Fotografske i marketinške usluge. Svadbanet.com portal o venčanjima. Iznajmljivanje čokoladnih fontana, fotografisanje svadbi, izrada photo-bookova. svadbanet.com je prvi internet portal o venčanjima u Srbiji. Naš cilj je da budućim mladencima obezbedimo korisne informacije za organizaciju venčanja. Pratimo najnovije trendove u svetu, fotografišemo svadbe na umetničkom nivou. Photo book-ovi su jedinstveni albumi o vašim najlepšim trenucima. Izdajemo čokoladne fontane sa kompletnom uslugom i vrhunskom belgijskom čokoladom.

ROBERT RAFAI PHOTOGRAPHY
Robert Rafai - fotografijom se profesionalno bavi više od 7 godina. Svoje znanje usavršavao je i dopunjavao obilazeći svetske sajmove fotografije i venčanja, prateći najnovije trendove u svetu fotografije, pohađajući kurseve iz oblasti fotografije. Poslednjih nekoliko godina specijalizovao se za izradu svadbenih fotografija. Njegova uža specijalnost je klasična, elegantna fotografija sa venčanja, koja će mladence prikazati u najboljem svetlu, smeštajućiih u specifičan ambijent ili birajući odgovarajuću pozadinu koja priliči jednom od najvažnijih događaja u životu…

BRUNO ŠEFER
Usluge fotografisanja venčanja, svadbi, modne i druge fotografije na sasvim drugačiji način od onih koje ste imali priliku da vidite.

EVENT PHOTOGRAPHERS
Profesionalno Fotografisanje svih vrsta svecanosti krštenja, dečijih rođendana, internet prezentacija, photo session/book.

ZLATARA GOLDART 
Zlatara GoldArt pored prodaje nakita bavi se i izradom burmi i raznog nakita po želji kupca. U ponudi imamo razne modele od klasicne do unikatne izrade. Vaše je samo da želju osmislite. Mi smo tu da je ispunimo i sa srećom pozlatimo.

CAFFE POSLASTIČARNICA „MOZART“
Kompletna priprema i isporuka kolača i torti za svadbe i ostale svečanosti. Slani, slatki program, program za dijabetičare. Svake subote besplatna dostava. Sve po dogovoru.

PERFECT MOMENT STUDIO
Perfect moment studio je tim stručnjaka specijalizovan za
fotografisanje venčanja. Veliku važnost pridaje kvalitetu fotografija, a sve u cilju zadovoljavanja i najinstačanijih ukusa.

PINEWOOD
Prodavnica poklona, venčanice, organizacija venčanja

OLD TIMER
Iznajmljivanje Old-timer auta (sa vozačem) za venčanja i druge svečane prilike. iznajmljivanje old-timer auta ili kabriolet auta za venčanja. Vožnja do oltara na “old-timer” točkovima ljubavi…

Frizersko Kozmetički Studio "SHOW ROOM BY NATASHA"
Kod nas možete dobiti sve vrste usluga iz oblasti kozmetičko-frizerske delatnosti, profesionalnog šminkanja, nadogradnja 4d trepavica... Svoje dugogodišnje iskustvo i stalnu edukaciju potvrđujemo kvalitetom i profesionalnim pristupom u radu.

AGENCIJA ZA DEKORACIJU VENČANJA I SVEČANOSTI
Agencija za dekoraciju “Balooni Tornado”, iskustvo, originalnost i profesionalnost su principi kojih se pridržavaju u svom radu.

BUTIK "FARA“ Marija Šabić 
Marija Šabić je modna dizajnerka koja se bavi dizajniranjem unikatnih večernjih i koktel haljina, kao i venčanica.

BUKET I PAKET
Nudimo sve vrste cvetnih aranžmana za tužne i vesele prilike, sve vrste poklona od prehrambenih proizvoda (kafa, čokolade, piće...) posebno aranžirano za sve prilike. Specifična prodavnica, jedina u gradu gde vas čekaju gotovi pokloni.  Vršimo prodaju tj. porudžbe preko facebook-a, i radimo dostavu u celoj Srbiji.

STELLINA & LUNA
Luna je preduzeće koje je osnovano 1994 godine, bavi se modnom konfekcijom i već godinama, oblačimo mladoženje, poslovne ljude i ostale u naše moderne krojeve kvalitetnih odela po pristupačnim cenama. U našim maloprodajnim objektima mozete naći odela, košulje, sakoe, pantalone, kravate, cipele i kožne jakne. Sve za muškarca na jednom mestu.

SALON LADY SHOP & DONNA
Salon venčanica Donna radi kao poslovna jedinica salona venčanica Lady Shop iz Subotice koji je osnovan u avgustu 1988. godine, kao prvi butik za iznajmljivanje venčanica u Vojvodini. U našoj ponudi u početku su bili modeli isključivo naše izrade i naše originalne kreacije. Mlade neveste su oduševljeno prihvatile ovu novost na tržištu. Zahvaljujući uspešni kreacijama posao se proširio i skoro smo otvorili drugu poslovnicu Donna, koja već 14 godina stoji na raspolaganju i zadovoljava zahteve mladih klijentkija. U današnjoj našoj ponudi pored već poznatih naših venčanica, nudimo i svečane haljine u svetskom modnom trendu za pratnju i goste na svadbi. Posebnim programom pratimo maturantkinje i za njih priređujemo posebne modne revije.

Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 5132

Povezana vest

Povezane teme

sajam

venčanje

sajam venčanja subotica

subotica venčanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.