Komentara: 1
Pregleda: 9882

Sve za venčanje na jednom mestu

22.03.2014. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
Za pristojno venčanje i svadbu u Subotici potrebno vam je oko 4.000 evra, moglo se čuti na trećem Sajmu venčanja u organizaciji Hotela Galerija. Svi oni koji nameravaju uskoro da se venčaju, danas su na ovom sajmu imali jedinstvenu priliku da na jednom mestu vide ponudu svega što im je potrebno za venčanje. Kako ocenjuju učesnici, i pored krize, ljudi i dalje priređuju bogate svadbe.
Sve za venčanje na jednom mestu

Venčanica, odelo, sala, torta, šminka, frizura, ketering, dekoracija, nezaobilazni su deo većine venčanja. Veći deo onoga što Subotica može da ponudi u ovom smislu bilo je prezentovano na trećem Sajmu venčanja u atrijumu Hotela Galerija.

U razgovoru sa organizatorima venčanja sa višedecenijskim iskustvom, saznajemo da je srednja cena venčanja na nivou od oko 4.000 evra. Venčanica i odelo, za mladence svakako jedan od najupečatljivijih utisaka su među skupljim potprepštinama za ovu priliku. Torta vas košta od 50 evra pa na više, restoranska usluga od 18 do 30 evra po osobi, a dekoracija od 150 dinara po stolici.

Organizator ovog sajma je Hotel Galerija, koji predstavlja jedan od objekata koji nudi najviše po pitanju organizacije svadbe.

Osim što su Subotičani koji nameravaju da stanu na “ludi kamen”, ali i njihovi roditelji, imali priliku da na jednom mestu sagledaju ponudu za organizaciju venčanja i sami izlagači imaju pozitivne povratne informacije. Prema njhovim rečima, na prethodnim sajmovima uspostavljali su kontakte i ugovarali poslove za budući period.

Izvor: RTV Yueco
3. Sajam Venčanja 3. Sajam Venčanja 3. Sajam Venčanja 3. Sajam Venčanja 3. Sajam Venčanja 3. Sajam Venčanja 3. Sajam Venčanja 3. Sajam Venčanja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 9882

Povezana vest

Povezane teme

sajam venčanja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.