Komentara: 67
Pregleda: 15706

Sutra puštanje u saobraćaj prve deonice Y-kraka

22.03.2017. u 13:35h
Izvor: Subotica.com
Sutra puštanje u saobraćaj prve deonice Y-kraka

Prva deonica Y-kraka, od petlje „Subotica-Jug“ do kružne raskrsnice sa Bikovačkim putem sutra će biti zvanično puštena u saobraćaj. Kako je najavljeno gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, predsednik Skupštine APV Ištvan Pastor i državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Imre Kern će skidanjem zaštitne crne folije sa saobraćajnih znakova na početku petlje „Subotica-Jug“ simbolično pustiti u saobraćaj ovu deonicu.

Po rečima Zorane Mihajlović, ministarke građevinarstva, saobraćaja i infastrukture koja je pre dve sedmice posetila radove na ovom delu puta, završetak obilaznice oko Subotice (Y kraka) planiran je do kraja 2019. godine. 

- Posle 1990. godine kada su počeli radovi, po prvi put ulazimo u ozbiljnu fazu radova. U Industrijsku zonu u Suboticu uđe i izađe oko 15 hiljada kamiona godišnje i zato je „Ipsilon“ krak veoma značajan - rekao je premijer Vučić prilikom nedavne posete Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 67
Pregleda: 15706

Povezana vest

Povezane teme

Y krak

izgradnja obilaznice oko Subotice

zaobilaznica oko subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.