Komentara: 3
Pregleda: 1670

Sutra prikupljanje slatkiša za decu sa Kosmeta

22.12.2023. u 08:57h
Izvor: Subotica.com
Iz organizacije "Svi za Kosmet" pozivaju sve Subotičane da sutra (23. decembra), od 11 do 18h, dođu do njihovog štanda koji će biti postavljen na ulazu u zimski vašar i da doniraju slatkiše, nove igračke ili novčana sredstva za paketiće koji će biti podeljeni deci u južnoj pokrajini.
Sutra prikupljanje slatkiša za decu sa Kosmeta

Članovi humanitarne organizacije "Svi za Kosmet" i ove godine prikupljaju slatkiše i nove igračke, a cilj je da se napravi između 13 i 14 hiljada paketića za mališane sa Kosmeta.

- Osim slatkiša i igračaka Subotičani sutra mogu donirati i novčana sredstva koja ćemo opet iskoristiti za kupovinu slatkiša ili za pomoć višečlanim srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji - objašnjava Siniša Lalić iz organizacije "Svi za Kosmet" - Pozivamo sve naše drage sugrađane da sutra, bez obzira na to kakvo vreme bude, izdvoje delić svoga vremena i da posete naš štand. Svaki slatkiš, makar to bila i jedna čokolada ili jedna kesica bombona znači. Iako imamo ciljanu količinu paketića koju želimo da napravimo, mi ne pridajemo značaj količini koju pojedinac donese. Mnogo nam je bitnije da građani učestvuju i da daju svoj doprinos ovoj akciji. Najvažnije je da svi pomalo otvorimo srce za naše bližnje koji su ugroženi i koji žive teže od nas.

Subotičani sakupljali novogodišnje paketiće za decu sa Kosova i Metohije

Nakon Božića, članovi organizacije "Svi za Kosmet" će sa paketićma krenuti put Kosova, a podela će početi uoči Savindana.

- Uglavnom se baziramo na okolna mesta južno od Ibra. Želimo da stignemo do svih mališana koji žive na rubu gradova ili po selima. Veoma je važno da sva deca, od rođenja do 14. godine dobiju po paketić - zaključuje sagovornik. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 1670
Povezane teme

deca sa kosova

zimski vašar

novogodišnji paketići

humanitarna organizacija svi za kosmet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.