Komentara: 1
Pregleda: 5061

Sutra polufinalni mečevi 44. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

07.01.2017. u 13:12h
Izvor: Subotica.com
Ostalo je da se odigraju još četiri meča nakon kojih ćemo saznati konačni poredak ekipa turnira u malom fudbalu koji se igra od 1973. u našem gradu. U nedelju su polufinalni mečevi, a 7 dana kasnije i borba za prvu, odnosno treću poziciju.
Sutra polufinalni mečevi 44. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Tridesetidve ekipe počele su 3. decembra 2016. godine 44. izdanje tradicionalnog turnira u malom fudbalu, a posle sutrašnja dva duela saznaćemo koje ekipe će se boriti za najvredniji trofej turnira i ček u iznosu od 400.000 dinara.

Polufinalni dan od 17 časova otvara duel Arene i Česma investa, dok će se od 18 časova sastati Lampone Meridijan Realimpex i Vila "Vesta" Leteći Holanđanin.

Na putu do četiri najbolje ekipe prvi favorit turnira Arena je savladala Siciliju (2:0), Lampone Meridijan Realimpex je bio ubedljiv protiv Bečkog valcera 2 (9:1), Česma invest je bila bolja od prošlogodišnjeg šampiona Kuće zdravlja (5:2), dok je ekipa Vila "Vesta" Leteći Holanđanin u poslednjem meču četvrtfinala bila uspešnija od Kraljevine Srbije Jelen salaš (3:1)

Ulaz za gledanje oba meča iznosi 100 dinara.

Veliko finale i meč za treće mesto na programu su naredne nedelje, 15. januara.

Najbolja ekipa 43. novogodišnjeg turnira je bila Kuća zdravlja koja je u finalu nadigrala Real impeks Šeki enterijere, dok je u utakmici za treće mesto jasimpeks u penal lutriji bio uspešniji od Kraljevine Srbije. Najbolji golman i najkorisniji igrač takođe su bili članovi šampionske ekipe.

Turnir zajednički organizuju JKP "Stadion", Gradski resor za sport i omladinu i Sportski savez Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5061

Povezane vesti

Povezane teme

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.