Komentara: 14
Pregleda: 5684

Sutra otvaranje 8. "Butkicijade"

18.03.2016. u 16:49h
Izvor: TV Subotica
Tradicionalna manifestacija „Butkicijada i Uskršnji vašar“ održaće se u Subotici od 19. do 25. marta na Gradskom trgu. Svečano otvaranje je sutra u 11 časova.
Sutra otvaranje 8. "Butkicijade"

„Udruženje za uzgoj svinja rase mangulica Vojvodine“ po osmi put ogranizuje ovu manifestaciju, a program obuhvata prezentaciju proizvoda od mangulice i obične svinje kao i prezentaciju proizvoda od podolskog govečeta.

Uz mesne prerađevine izlagači će sugrađanima izložiti i  proizvode domaćih manufaktura, namenjene ukrašavanju trpeze za predstojeće uskršnje praznike.

- "Manifestacija će kao i do sada obuhvatati prezentaciju proizvoda, kako od mangulice tako i od obične svinje i prezentaciju proizvoda od podolskog govečeta. Imaćemo preko pedeset izlagača čiji proizvodi verno oslikavaju ponudu i mogućnost subotičke opštine, a u ponudi ćete naravno moći naći sve ono što će ulepšati vašu uskršnju trpezu" - rekla je Marija Perišić iz Organizacionog odbora manifestacije.

Svečano otvaranje biće sutra u 11 časova. U okviru svečanog čina otvaranja manifestacije biće organizovano i ocenjivanje šunke.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 14
Pregleda: 5684
Povezane teme

butkicijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.