Komentara: 17
Pregleda: 8259

Sutra od 12 do 19 časova zatvorena ulica Petefi Šandora

27.03.2014. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
Zbog svečanosti otkrivanja novog spomen parka Deže Kostolanjiju i posete premijera Mađarske, ulica Petefi Šandora, između dva kružna toka, biće sutra zatvorena za saobraćaj od 12 do 19 časova.
Sutra od 12 do 19 časova zatvorena ulica Petefi Šandora

Zbog svečanosti koja se organizuje povodom otkrivanja novog spomen parka posvećenom subotičkom književniku, novinaru i publicisti Deže Kostolanjiju i posete visoke zvanice premijera republike Mađarske Viktora Orbana, u petak, 28. marta u periodu od 12 do 19 časova doći će do obustavljanja saobraćaja u obe kolovozne trake u ulici Petefi Šandora, između dva kružna toka.

Mole se građani da u pomenutom periodu koriste alternativne puteve.

Da podsetimo, Balaž Sič, sekretar za opšte pravne poslove u Mađarskom nacionalnom savetu, izjavio je da je novac za skulpturu obezbedilo Ministarstvo spoljnih poslova Mađarske u iznosu od milion dinara, a dodatnih pet miliona, za dalje uređenje parkovskog prostora dobijeno je od fondacije „Gabor Betlen” takođe iz Mađarske, dok su ostatak finansirali iz sopstvenih izvora Saveta.

Po proceduri postupka javne nabavke male vrednosti čiji je naručilac bio Nacionalni savet mađarske nacionalne manjine zaključio je 7. februara Ugovor o javnoj nabavci s subotičkom firmom Express - servis d.o.o., a vrednost Ugovora iznosi 2.388.835,08 dinara (bez PDV-a).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 17
Pregleda: 8259

Povezane vesti

Povezane teme

gimnazija svetozar marković

deže kostolanji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.