Komentara: 22
Pregleda: 5242

Izgradnja većeg spomenika Deže Kostolanjiju

11.11.2013. u 13:38h
Izvor: Radio Subotica
U parku pored gimnazije "Svetozar Marković" neposredno pored postojeće spomen biste Deže Kostolanjiju nedavno su počeli radovi na gradnji većeg spomen kompleksa istom književniku. Za sada se samo zna da je to projekat Nacionalnog saveta mađarske nacionalne manjine.
Izgradnja većeg spomenika Deže Kostolanjiju

Radovi u ulici Šandora Petefija, u parku prekoputa Gimnazije, proteklih dana su izazvali veliko interesovanje Subotičana.

Kako Radio Subotica saznaje u Nacionalnom savetu mađarske nacionalne manjine, jeste da se radi o spomen–obeležju književniku Dežeu Kostolanjiju, da je obavljen postupak javne nabavke i izdata lokacijska i građevinska dozvola.

Kako je rečeno u MNS, detaljnije informacije o tome ko je autor i kada će radovi biti završeni će biti dostupne narednih dana.

Izvor: Radio Subotica
Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju Radovi na izgradnji novog spomenika Deže Kostolanjiju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 5242

Povezane vesti

Povezane teme

kostolanji deže

deže kostolanji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.