• Pregleda: 4799

Sutra centralna akcija "Dan za Danijelin san" - do sada prikupljeno oko 800.000 dinara

"Dan za Danijelin san" - velika humanitarna akcija za kupovinu kuće slepoj devojci Danijeli Pejić, u koju se uključio veliki broj naših sugrađana, završava se sutra, 17. maja.
Sutra centralna akcija "Dan za Danijelin san" - do sada prikupljeno oko 800.000 dinara

Akcija je počela krajem marta završava se sutra, kada će privrednici, preduzetnici i drugi, pružiti robu i usluge građanima uz određeni popust. Sva sredstva od pazara biće uplaćena na Danijelin dinarski račun.

U MRAKU NEIMAŠTINE - Život ljudi koji su rođeni ili su tokom života ostali bez vida generalno je težak. Život u siromaštvu je, takođe, pun teskobe i nedaća. Sa samo 24 godine naša sugrađanka Danijela Pejić na svojim plećima nosi oba bremena. Ne dozvoljava im da je saviju i sruše. Iako krhka, odoleva im snagom dvometraša, ali to se ne može reći za njen dom na samom kraju Đurđina, koji svakog dana preti da se uruši. Pročitajte više.

U akciju „Dan za Danijelin san“ do sada su se uključili  stomatoloska ordinacija „Dental house Nikolić“, „Office shoes“ prodavnica na Korzou, Ana Vereš – depilacija, bolnica „Sveti Stefan“, studio lepote „Mima“, studio za negu tela „Skulptura S“ , frizerski salon „Cabello Unisex“, stomatoloska ordinacija „Liriodent“ Bajmok, fitnes studio „AKA Fight“, studio lepote „Figaro Hair Nail“, studio lepote „Hair cut“, stomatoloska ordinacija „S Dent“, poliklinika „Zdravo med“, frizerski salon „Beauty Zone“, knjizara „For A 4“ , „Moja pekarica“ u Malom Bajmoku I na Prozivc, pekara „Evropa“ u ulici Braće Radić, veterinarske ambulante „VETERINAR“ i „Sudarevic vet“, prodavnica „3 G STORE“ na  Korzou.

Veliki broj naših sugrađana i firmi se priključio akciji i u proteklih mesec i po dana na razne načine pomogao. Na Danijelin račun su slivale novčane donacije, održano je više humanitarnih koncerta, prodavane su torte i minijature, postavljene su kutije za pomoć širom grada... Zahvaljući tome do sada je prikupljeno oko 800.000 dinara!

Svi koji žele da pomognu da Danijela dobije dom mogu da uplate pomoć na njen dinarski račun 205-9011007610496-25 u Komercijalnoj banci. Za uplate na devizni račun SWIFT kod je KOBBRSBG (Komercijalna banka) a IBAN RS35205903102530475122.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

10
Nedim Odgovori
Da hoće taj sretni dobitnik iz Subotice koji je dobio 570miliona dinara na igrama loto da izdvoji bar 5 miliona kuća bi bila za čas kupljena ovoj bolesnoj devojčici.Darodavac bi na računu imao 565 miliona što je više nego dovoljno za ceo život
Ja sam ja
Ko si ti da razmisljas sta bi on mogao???Mozda je i on u slicnoj situaciju pa mu niko nije pomagao.Drzava treba da joj pomogne a ne narod i dobitnici 7-ice.
Www Odgovori
A gde su veliki Suboticki privrednici pogotovo strane firme koje posluju u ovom gradu mogli su i oni da se ukljuce u ovu akciju
Wolf Odgovori
A gde su gradski odbornici i političari!?
Nele Odgovori
A fudbaleri?
žužana Odgovori
Nekako je gorko to da se humanitarnim akcijama lečimo, gradimo ugroženima....

A sa druge strane gledamo poznate likove koji se uveliko kunu u narod, naravno, njima ne treba pomoć, njihova lister odela i skupi satovi su usklađeni.

Stvarno je gorko i čemerno.
Nikolai Sokolov Odgovori
Волим што сте сви довољно мудри да управљате туђим новчаником. Па, када сте већ толики финансијски стручњаци, како то да се нико од вас није обогатио довољно да пружи нешто породицама којима је то потребно?
Ако сте ви уплатили нешто, одлично, али немате права да располажете туђим новцем. Гледајте своја посла, докони завидљивци!
As
Ники Соки, права си лузерчина!
Nedim Odgovori
@ja sam ja Ja sam stanovnik Subotice kao i ti ali imam dosta empatije za druge i mislim da je devojka dovoljno kažnjena što je slepa a sevap je pomoći ko može.Trenutno ne znam bogatijeg čoveka u Subotici koji može da olakša devojci muke.Dobitnik nagrade na lotu ima više sreće nego pameti.Njegova je stvar da li će nekome donirati ili ne ili će ostati "stipsa".
Uvek u pravu Odgovori
Ovoj devojci treba pomoći i to nije upitno ali ne mogu da verujem da ima onih koji misle da je neko stvarno dobio onu sedmicu. Ova država neće da isplati nekim radnicima ono što su zaradili a taman posla da neko dobije šest miliona evra. Stvarno verujete u bajke.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.