Komentara: 0
Pregleda: 3714

Prikupljeno milion i po dinara za Danijelu Pejić

24.05.2019. u 14:23h > 16:43
Izvor: Subotica.com
U okviru humanitarne akcije „Dan za Danijelin san“ do sada je prikupljeno skoro 1.500.000 dinara namenjenih za kupovinu kuće slepoj devojci Danijeli Pejić.
Prikupljeno milion i po dinara za Danijelu Pejić

U akciju se uključio veliki broj naših sugrađana koji su na razne načine davali svoj prilog. Veliki deo novca skupljen je prošli petak, kada su se mali i veći preduzetnici iz našeg grada odrekli pazara i uplatili ga na Danijelin račun.

- Veoma smo pozitivno iznenađeni kako je akcija protekla i zahvaljujemo se od srca svima koji su dali svoj doprinos da se skupi novac za kupovinu kuće. Sada možemo reći da smo skupili više od polovine novca ali akciju nastavljamo sve dok ne budemo imali dovoljno da Danijeli obezbedimo pristojan krov nad glavom – kaže organizatorka akcije Diana Sarić.

Večeras u 19 časova u HKC „Bunjevačko kolo“ biće odigrana predstava „Skupština na ćoši“ a sav prihod od ulaznica biće uplaćen Danijeli. Već sutradan, u Fondaciji "Danilo Kiš" od 17 do 19 časova biće „Zumbathon charity event“ – humanitarni trening zumbe.

U sredu u Dečjem pozorištu biće izvedena predstava „Bracikine ludorije“ a sav prihod od ulaznica će takođe biti uplaćen našoj sugrađanki.

Kutije za prikupljanje pomoći se i dalje nalaze na 12 punktova širom grada, a svi koji žele da se informišu o akciji mogu to da učine putem fejsbuk stranice „Dan za Danijelin san“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3714

Povezane vesti

Povezane teme

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.