Komentara: 5
Pregleda: 3100

Sutra bez gradskog grejanja nekoliko objekata u MZ "Centar 3"

02.03.2018. u 15:08h
Izvor: Subotica.com
Sutra bez gradskog grejanja nekoliko objekata u MZ "Centar 3"

Zbog havarije na vrelovodnoj mreži, koja je uzrokovana termičkim dilatacijama cevi pri ekstremno niskim temperaturama, i aktivnosti na sanaciji puknutog vrelovoda, iz JKP "Subotička toplana" obaveštavaju da će sutra, 3. marta, od jutarnjih časova biti obustavljena isporuka toplotne energije za objekte u Prvomajskoj ulici br. 2, 18 i 20, ulici Luke Sučića br. 17, Bele Gabrića br. 4, Huga Badalića br. 7 i ulici Ive Lola Ribara br. 4.

Prekid u isporuci toplotne energije će trajati dok se sanacioni radovi ne završe, a normalizacija snabdevanja za navedene objekte očekuje se u roku od jednog dana, od trenutka prekida isporuke.

- Kako predmetna havarija na vrelovodu utiče na održivost rada celokupnog sistema daljinskog grejanja, JKP "Subotička toplana" primorana je na obustavu isporuke toplotne energije za navedene objekte priključene na oštećeni vrelovod. Molimo kupce toplotne energije sa navedenih adresa za razumevanje - saopštili su iz nadležnog preduzeća.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 3100
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejanje

jkp subotička toplana

isključenje grejanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.