Komentara: 10
Pregleda: 1336

Sutra 29. sednica Skupštine grada

30.11.2022. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
Sutra 29. sednica Skupštine grada

Na sutrašnjem 29. zasedanju Skupštine grada biće deset tačaka dnevnog reda među kojima je najznačajnija izmena gradske odluke o upravljanju komunalnim otpadom.

- Pre tri nedelje je „Regionalna deponija“ dobila integrisanu upotrebnu dozvolu, što znači da raspolaže svim uslovima za prijem, tretman i odlaganje neopasnog otpada.  Polako dolazimo u situaciju da gradimo jedan sistem u Subotici za upravljanje otpadom, koji je dostojan našeg grada. Inače,  integrisana dozvola je u prethodnih pet godina izdata u svega deset slučajeva, što zanči da je naša Regionalna deponija jedanaesto pravno lice koje ima takvu dozvolu – objasnio je Balint Pastor, predsednik Skupštine grada. - U prethodnih deset godina, pored dobijanja dozvole, podignut je nivo tehničke opremljenosti, zahvaljujući republičkom ministarstvu, a uz to  uspeli smo da se izborimo za prijem u radni odnos 30  ljudi.

Sutra 29. sednica Skupštine grada

Na sutrašnjoj sednici biće reči i o četiri rešenja o izmenama programa poslovanja pojedinih javnih i javno komunalnih preduzeća, i četiri kadrovska pitanja.

Inače ovaj saziv je u trećoj godini mandata već premašio broj zasedanja  svojih prethodnika.

- Pokazalo da je dobro što se sastajemo svakog četvrtka u mesecu jer nema kašnjenja u donošenju odluka ali ima predvidljivosti i planiranja – poručio je Pastor.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 1336

Povezana vest

Povezane teme

sednica skupštine grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.