Komentara: 5
Pregleda: 5116
Foto

Susret oldtajmera u subotu na Paliću

08.10.2020. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Udruženja "Old timer" Subotica, 23. susret oldtajmera održaće se u subotu, 10. oktobra, kada će ispred Velike terase na Paliću biti izložena vozila od 10 do 15 časova, a kako je tema ovogodišnje manifestacije posvećena Palićkim sportskim igrama, biće upriličen i kratak sportski program.
Susret oldtajmera u subotu na Paliću

Umesto trodnevne manifestacije koja je trebalo da se održi početkom jula, ovogodišnji susret oldtajmera je usled epidemije korona virusa pomeren za oktobar, a takođe će se održati u skraćenom formatu, odnosno trajaće samo jedan dan. Uprkos svim poteškoćama u organizaciji, Risto Radulović, član Upravnog odbora Udruženja "Old Timer" Subotica, ističe da posetioce očekuje bogata izložba starih vozila sa velikim brojem izlagača.

- Od 1996. godine se trudimo da organizujemo manifestaciju vrednu našeg grada i svih koji u njoj učestvuju i koji je posećuju. Ove godine će umesto tri, trajati samo jedan dan, te ćemo se u subotu ujutro najpre okupiti u prostorijama Udruženja, odakle ćemo kroz grad ići ka Paliću. Izložba će biti ispred Velike terase od 10 do 15 časova i molimo sve prisutne da bez dozvole vlasnika ne prilaze vozilima i ne ulaze u ista, jer smo prethodnih godina imali takvih slučajeva - kazao je Radulović.

Program ovogodišnjeg susreta biće u znaku obeležavanja 140. godišnjice Palićkih sportskih igara, koje su održavale od 1880. do 1914. godine, te će ovom prilikom biti upriličen i kratak sportski program od 11 časova ispred Velike terase.

- Naše udruženje na ovaj način želi da pruži mali doprinos obeležavanju ovog značajnog datuma i događaja koji je ostavio traga u istoriji našeg grada i doprineo razvoju sporta i turizma u Subotici, na Paliću i šire - rekao je Tomislav Vidaković, predsednik Udruženja "Old timer" Subotica, dodajući da i učesnike manifestacije očekuje jedno iznenađenje. - Za goste susreta ćemo organizovati projekciju dokumentarnog filma u bioskopu "Abazija" o mađarskim olimpijcima, s posebnim osvrtom na karijeru Lajoša Vermeša, njegove početke, sportske aktivnosti kroz ceo životni vek i šta je sve učinio za sport i Suboticu i Palić.

Izvor: Subotica.com
Najava 23. susreta oldtajmera Najava 23. susreta oldtajmera Najava 23. susreta oldtajmera Najava 23. susreta oldtajmera Najava 23. susreta oldtajmera Najava 23. susreta oldtajmera Najava 23. susreta oldtajmera Najava 23. susreta oldtajmera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5116

Povezana vest

Povezane teme

old timer

oldtajmeri

udruženje old timer

susret oldtajmera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.