Komentara: 0
Pregleda: 1828

Sunčana jesen života u MZ Gat

19.10.2012. u 18:21h
Izvor: RTV Yueco
Manifestacija “Sunčana jesen života”, za najstarije sugrađane, obeležena je u MZ Gat u prostorijama Osnovne škole „Matko Vuković“. Program su pripremili učenici škole. Mesec oktobar je posvećen najstarijim sugrađanima i brizi o njima.
Sunčana jesen života u MZ Gat

Osnovna škola „Matko Vuković“ bila je domaćin penzionerima MZ Gat povodom manifestacije „Sunčana jesen života“. U programu koji su pripremili nastavnici i učenici škole učestvovalo je oko 50 učenika. Nekoliko recitatora, dečiji hor i plesna grupa su bogatim programom razveselili najstarije sugrađane.

U sklopu programa prikazan je i desetominutni film koji su snimili učenici škole. Manifestaciji je prisustvovalo oko 50 penzionera, što je iznenadilo članove MZ.

Na samom kraju programa, uručeni su pokloni najstarijoj sugrađanki – teta Mari i najstarijem sugrađaninu – čika Zoliki. Učenici škole, u sklopu kreativne radionice, od recikliranog materijala su napravili saksije za cveće koje su podeljene penzionerima.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1828
Povezane teme

gat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.