• Pregleda: 3656

Sunčana jesen u Dudovoj šumi

Manifestacija „Sunčana jesen života“, juče je obeležena u Gerontološkom centru „Dudova šuma“. U programu su učestvovali korisnici Gerontološkog centra i klubova, a po prvi put su podeljene zahvalnice i skromni pokloni za korisnike koji su u centru više od 15 godina.
Sunčana jesen u Dudovoj šumi

Anica Vilk ima 76 godina. U Domu za odrasla lica hekla, redovno ide u crkvu, aktivno učestvuje u svim manifestacijama i nesebično pomaže novim korisnicima centra. Zadovoljna je pruženim uslugama i rekorder je u broju godina provedenih u Domu, čiji je korisnik 51 godinu.

Po prvi put, Gerontološki centar je uručio zahvalnice i skromne poklone svima koji su više od 15 godina korisnici domskih usluga. Na taj način su želeli da zahvale svojim korisnicima.

Zahvalnice su podeljene za oko 20 korisnika. Gerontološki centar o starima brine tokom cele godine. Kroz sve klubove, pravili su male svečanosti i rođendane klubova, a obeležavanje jučerašnje manifestacije „Sunčana jesen života“ je, prema rečima direktora Gerontološkog centra, generalna proba pred Novu godinu.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Lazo Odgovori
Pitanje:koliko Subotica ukupno trosi na socijalu godisnje a koliko je od toga za plate, reprezentaciju, gorivo,a koliko ide onima koji se hrane iz kontenera.Drugo: zasto oni koji primaju socijalnu pomoc a sposobni su za rad, nisu obavezni da vrse neku drustvenu korisnu stvar napr.ciscenje kanala,kosenje trave itd.?
tina77 Odgovori
Pa vec par dana nema nam Nenada da se mali islika.Kakve samo on ima ideje,verovatno ce uskoro da smisli neki i oformi sportski klub od korisnika gerentoloskog kluba :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.