Komentara: 2
Pregleda: 4051

Sunčana jesen u Dudovoj šumi

01.11.2012. u 17:54h
Izvor: RTV Yueco
Manifestacija „Sunčana jesen života“, juče je obeležena u Gerontološkom centru „Dudova šuma“. U programu su učestvovali korisnici Gerontološkog centra i klubova, a po prvi put su podeljene zahvalnice i skromni pokloni za korisnike koji su u centru više od 15 godina.
Sunčana jesen u Dudovoj šumi

Anica Vilk ima 76 godina. U Domu za odrasla lica hekla, redovno ide u crkvu, aktivno učestvuje u svim manifestacijama i nesebično pomaže novim korisnicima centra. Zadovoljna je pruženim uslugama i rekorder je u broju godina provedenih u Domu, čiji je korisnik 51 godinu.

Po prvi put, Gerontološki centar je uručio zahvalnice i skromne poklone svima koji su više od 15 godina korisnici domskih usluga. Na taj način su želeli da zahvale svojim korisnicima.

Zahvalnice su podeljene za oko 20 korisnika. Gerontološki centar o starima brine tokom cele godine. Kroz sve klubove, pravili su male svečanosti i rođendane klubova, a obeležavanje jučerašnje manifestacije „Sunčana jesen života“ je, prema rečima direktora Gerontološkog centra, generalna proba pred Novu godinu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4051
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

sunčana jesen života

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.