Komentara: 24
Pregleda: 6386

Sudski izvršitelji pokucaće na vrata 900 Subotičana

20.07.2012. u 15:34h
Izvor: Radio Subotica
Oko devet stotina Subotičana, prema nezvaničnim podacima, ovih dana može da očekuje posetu sudskog izvršitelja na osnovu tužbi komunalnih organizacija.
Sudski izvršitelji pokucaće na vrata 900 Subotičana

Izvršenja se odnose na dugovanja od hiljadu do 50.000 dinara, a najviše je onih koji duguju od 30 do 50 hiljada dinara. Izvršitelji su do sada ostavili svim dužnicima obaveštenje da je pokrenut postupak za izvršenje i da moraju da plate dug s pripadajućim kamatama, kao i troškove izvršenja koji staju najmanje 2500 dinara.

Ukoliko to ne učine, nakon dve nedelje ponovo se šalje zaključak, a nakon toga rešenje se stavlja na oglasnu tablu suda. Ukoliko ni posle toga obaveze ne budu izmirene, izvršitelji će od firmi u kojima su dužnici zaposleni tražiti administrativnu zabranu na platu dok se potraživanje ne podmiri, a kao krajnja mera predstoji plenidba pokretnih i nepokretnih stvari uz asistenciju policije.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 6386
Povezane teme

sudski izvršitelji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.