• Pregleda: 3484

Subotički proizvodi u izboru "Najbolje iz Srbije"

Subotički proizvodi u izboru "Najbolje iz Srbije"

Tri proizvoda i pet kompanija iz Subotice nalaze se u konkurenciji najboljih srpskih brendova u tradicionalnoj akciji „Najbolje iz Srbije“ koju organizuju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i trgovine, Privredna komora Srbije i list „Privredni pregled“.

U sferi robnog brenda, iz Subotice su kandidovani Medeno srce i Negro u kategoriji hrane, Sauvignon blanc - Vinarija Zvonko Bogdan u kategoriji najuspešnijeg uvođenja novog brenda, kao i u kategoriji Najbolji lokalni brend. U sferi Korporativni brend, kategoriji pića, iz Subotice je kandidovana Vinarija Zvonko Bogdan, u kategoriji Proizvodna dobra i poslovne usluge kandidovani su Javna skladišta a.d. Subotica i Gebi d.o.o. Čantavir. U sektoru usluga iz Subotice su kandidovani u kategoriji korporativnih i ostalih usluga Gerontološki centar Subotica i Infostud 3 d.o.o.

Za izbor najboljih domaćih proizvoda i brendova možete glasati na http://www.najboljeizsrbije.rs, a glasanje traje do 10. januara. Ciljevi akcije su promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, ali i unapredjenje imidža domaćih robnih i korporativnih brendova na domaćem tržištu.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
magda Odgovori
Negro i Medeno srce su bili najbolji konditorski proizvodi fabrike PIONIR jos pre 30 god. u Jugoslaviji
Milan Odgovori
Gerontološki centar Subotica kandidovan u kategoriji "korporativnih usluga"!? Čak i da se radi o privatnom staračkom domu a ne domu u vlasništvu države bilo bi neozbiljno da se jedna takva ustanova kandiduje u ovoj kategoriji jer gerontološke usluge ne mogu se svrstavati niti se takmičiti sa komercijalnim uslugama.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.