Komentara: 2
Pregleda: 4139

Subotički proizvodi u izboru "Najbolje iz Srbije"

22.12.2011. u 15:08h
Izvor: RTV Yueco
Subotički proizvodi u izboru "Najbolje iz Srbije"

Tri proizvoda i pet kompanija iz Subotice nalaze se u konkurenciji najboljih srpskih brendova u tradicionalnoj akciji „Najbolje iz Srbije“ koju organizuju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i trgovine, Privredna komora Srbije i list „Privredni pregled“.

U sferi robnog brenda, iz Subotice su kandidovani Medeno srce i Negro u kategoriji hrane, Sauvignon blanc - Vinarija Zvonko Bogdan u kategoriji najuspešnijeg uvođenja novog brenda, kao i u kategoriji Najbolji lokalni brend. U sferi Korporativni brend, kategoriji pića, iz Subotice je kandidovana Vinarija Zvonko Bogdan, u kategoriji Proizvodna dobra i poslovne usluge kandidovani su Javna skladišta a.d. Subotica i Gebi d.o.o. Čantavir. U sektoru usluga iz Subotice su kandidovani u kategoriji korporativnih i ostalih usluga Gerontološki centar Subotica i Infostud 3 d.o.o.

Za izbor najboljih domaćih proizvoda i brendova možete glasati na najboljeizsrbije.rs, a glasanje traje do 10. januara. Ciljevi akcije su promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, ali i unapredjenje imidža domaćih robnih i korporativnih brendova na domaćem tržištu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4139
Povezane teme

gerontološki centar subotica

javna skladišta

infostud

gebi čantavir

vinarija Zvonko Bogdan

najbolje iz srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.