Komentara: 105
Pregleda: 10980

Subotički DS želi Tadića na čelu stranke

19.12.2013. u 09:07h
Izvor: SuMedija
Na sinoćnjem sastanku Gradskog odbora Demokratske stranke, subotičke demokrate su jednoglasno zatražile od Borisa Tadića, koji je kao gost učestvovao na ovom skupu, da se ponovo kandiduje za predsednika Demokratske stranke, saznaje portal SuMedija.
Subotički DS želi Tadića na čelu stranke

Prisustvo Borisa Tadića, bivšeg predsednika Srbije a danas počasnog predsednika Demokratske stranke, okupilo je u sedištu subotičkih demokrata više od 150 članova ove stranke. Na sastanku se razgovaralo kako o političkim promenama u Subotici, tako i o aktuelnoj situaciji u Srbiji.

Prema nezvaničnim informacijama, Boris Tadić se zahvalio subotičkim demokratama na podršci i ponovio da će prihvatiti kandidaturu jedino u skladu sa Statutom Demokratske stranke, u legalnoj i demokratskoj procedure koja uvek treba da bude ideja vodilja svih promena.

Gradski odbor Demokratske stranke u Subotici je prvi podržao i kandidaturu Borisa Tadića za predsednika stranke početkom 2014. godine.

Subotički DS želi Tadića na čelu stranke

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 105
Pregleda: 10980
Povezane teme

Oliver Dulić

DS Subotica

Demokratska stranka

gradski odbor demokratske stranke

boris tadić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.