Komentara: 3
Pregleda: 3986
Video
Foto

Subotički AIESEC organizovao prezentaciju o digitalnom marketingu

30.11.2017. u 12:44h
Izvor: Subotica.com
Ogranak AIESEC-a u Subotici, uz podršku kompanija Infostud, Scenso, Poklonmania i Fidelinka, organizovao je sinoć prezentaciju projekta "Marketing Mix", na kojoj su domaći marketing stručnjaci, kroz lične primere i iskustva, govorili o digitalnom marketingu i prednostima ovog vida oglašavanja.
Subotički AIESEC organizovao prezentaciju o digitalnom marketingu

"Marketing mix" je projekat edukativnog tipa, koji ima za cilj obrazovanje mladih u oblasti marketinga, pre svega, oglašavanja na internetu. Na jučerašnjoj prezentaciji u Start it Centru, prisutni su bili u prilici da čuju iskustva marketing stručnjaka Monike i Darka Videnova, Milana Komnenova i Branimira Cigalea, na koji način su se oprobali u ovoj oblasti, kao i o tome koje veštine su neophodne mladima, kako bi se u budućnosti bavili oglašavanjem na internetu.

- Govornici će kroz prezentacije svog rada i dosadašnjeg iskustva, pokušati mladima da ukažu na najznačajnije veštine koje su neophodne kako bi se bavili marketingom. Potom će biti organizovana panel diskusija, gde će odgovoriti na pitanje kada je poželjno započeti učenje o tehnologiji alata, koji su potrebni za digitalni svet, dok će učesnici imati priliku da im postavljaju pitanja i saznaju sve ono što ih interesuje - rekla je Rada Milovanović, tim lider za marketing AIESEC-a u Subotici. 

Subotički AIESEC organizovao prezentaciju o digitalnom marketingu

Organizacija AIESEC u Subotici ponovo je počela sa radom ove godine, kada su mladi iz lokalne kancelarije Novog Sada odlučili da u našem gradu prošire kancelariju i otvore ogranak. U organizaciji trenutno radi devet članova, koji su raspoređeni u tri tima, za odlazeće i dolazeće prakse, kao i tim za marketing, sa posebnim zadacima, ali zajedničkim ciljem - da doprinesu stvaranju mladih lidera, kroz različite programe internacionalnih praksi.

- Tim za odlazeće prakse ima zadatak da mlade iz Subotice pripremi i pošalje u bilo koju od 126 zemalja u kojoj postoji AIESEC, gde će se oni usavršavati kroz različite programe praksi. Tim za dolazeće prakse obezbeđuje usavršavanje studentima iz stranih zemalja u našem gradu, pruža im podršku, upoznaje ih sa gradom i našom kulturom, dok tim za marketing organizuje i učestvuje u projektima, poput ovoga koji smo danas prezentovali - objasnila je Milica Hinić, pr koordinator organizacije AIESEC u Subotici.

Subotički AIESEC organizovao prezentaciju o digitalnom marketingu

AIESEC nudi mogućnost svim mladim ljudima, uzrasta od 18 do 30 godina, da se prijave na volonterske ili stručne prakse u inostranstvu, te na taj način unaprede svoje liderske veštine, primene postojeće i steknu novo znanje. Mirko Popov, tim lider za odlazeće prakse, kaže da su studenti iz našeg grada najviše zainteresovani za prakse u Evropi, odnosno u Italiji, Grčkoj, Turskoj i Portugalu.

- Trenutno imamo 13 potencijalnih studenata koji bi, već u januaru naredne godine, trebalo da otputuju u inostranstvo na praksu. Na raspolaganju su im volonterske prakse, u toku kojih mogu mnogo toga da nauče, upoznaju nove ljude, usavrše strani jezik i razviju multikulturalnost, dok se na stručnim praksama mogu oprobati u oblasti svog interesovanja. Tamo će se upoznati sa svim prednostima i manama malog preduzeća, uvideće kakav je osećaj stati rame uz rame sa osnivačem, doneti važne odluke i prebroditi sve probleme sa njim. Na osnovu dosadašnjeg rada i iskustva, mogu da kažem u ime celog tima da smo veoma ponosni na to što smo uspeli da animiramo mlade ljude da se pokrenu i shvate da im je praksa neophodna. Danas, u ovom promenljivom okruženju, veoma je teško steći posao ili osnovati preduzeće, a da pri tome nemate praktično znanje ili pređašnje iskustvo iz sebe - istakao je Popov.

Aleksandra Hinić, tim lider za dolazeće prakse, kaže da bi, takođe od januara sledeće godine, naš grad trebalo da bude domaćin studentima iz Kine i Turske.

- Zadatak mog tima je da pronađe i ostvari saradnju sa partnerima na lokalnom nivou, te obezbedi praksu studentima iz inostranstva. Trenutno radimo na volonterskim praksama i naši potencijalni partneri za saradnju su vrtići i osnovne škole. Tokom leta smo ostvarili saradnju sa dva privatnim vrtićima "Školica" i "Mali talenti", te očekujemo da će i ove zime studenti iz inostranstva doći u Suboticu. Praksa će trajati pet nedelja i uglavnom će se sastojati iz jezičkih radionica, tako da nam je značajno da na vreme zainteresujemo i motivišemo decu - objasnila je Hinić.

Za više informacija o volonterskim i stručnim programima prakse AIESEC-a, kao i na koji način možete da se prijavite, posetite njihov zvaničan sajt.

Izvor: Subotica.com
Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a Marketing Mix predavanje o digitalnom marketingu u organizaciji AIESEC-a
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3986
Povezane teme

aiesec

aiesec praksa

marketing

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.