Komentara: 5
Pregleda: 2878

"Subotičke pijace" i "Tržnica" potpisali Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji

24.02.2021. u 13:12h
Izvor: Subotica.com  / RTV
Potpisnici su se obavezali na međusobnu poslovnu saradnju u cilju postizanja što boljih rezultata u obavljanju osnovnih delatnosti preduzeća i poslovanju na domaćem tržištu.
"Subotičke pijace" i "Tržnica" potpisali Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji

Dva preduzeća iz Subotice koja se bave pijačnom delatnošću, potpisala su danas Sporazum o poslovno tehničkoj saradnji sa preduzećima iz branše, iz Novog Sada i Sombora - prenosi RTV. Kako se navodi, cilj Sporazuma je postizanje što boljih rezultata u obavljanju osnovnih delatnosti preduzeća i poslovanju na domaćem tržištu.

Pored čelnih ljudi subotičkih preduzeća JKP "Subotičke pijace" i AD "Tržnica" Sporazum su potpisali direktori novosadske "Tržnice" i somborskog JKP "Prostor".

Po rečima direktora pijačnog preduzeća iz Novog Sada, plan je pre svega razvijanje različitih oblika saradnje, za početak razmena informacija, znanja i iskustava u pogledu poslovanja, ali kasnije i kroz saradnju na popularizaciji pijačne delatnosti, organizovanju zajedničkih manifestacija, edukaciji stanovništva o pijačnoj delatnosti, zdravstvenoj bezbednosti hrane i slično. Kao jedan od benifita je i razvoj softverskih rešenja u vezi sa organizacijom, naplatom i kontrolom pijačne delatnost, kao i primena novih procesa rada.

JKP "Subotičke pijace" kroz svoje poslovanje upravlja sa četiri pijačna prostora u Subotici, na Mlečnoj pijaci, Prozivci i u Teslinom naselju, dok je "Tržnica" najprepoznatljivija po Buvljaku, ali u svom sastavu ima i više "zelenih" pijaca. Deo ponude zakupaca na tezgama pijaca JKP "Subotičke pijace" možete da vidite onlajn, na našem pijačnom odeljku.

Izvor: Subotica.com / RTV
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 2878
Povezane teme

subotičke pijace

Tržnica Subotica

jkp subotičke pijace

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.