Komentara: 64
Pregleda: 7613

Subotičke demokrate ostaju uz Đilasa

05.02.2014. u 14:23h
Izvor: Subotica.com
Subotički odbor DS-a na sinoćnoj sednici odbora dao je podršku predizbornim aktivnostima ove stranke i izrazio poverenje u izvorne ideje sadašnjeg rukovodstva i predsedništva stranke.
Subotičke demokrate ostaju uz Đilasa

Iako se nakon ranije podrške Borisu Tadiću u kampanji za mesto predsednika Demokratske stranke očekivalo da subotičke demokrate u novonastaloj situaciji okrenu leđa Draganu Đilasu i pristupe Tadićevoj Novoj demokratskoj stranci, na sinoćnoj sednici Gradskog odbora oni su složno dali podršku planiranim predizbornim aktivnostima DS-a i odlučili da ostanu deo stranke.

- Kao odbor smo uvek otvoreni i spremni da unutarstranačke rasprave, jer je to jedan od načina rešavanja problema. Mi smo, pre svega, okupljeni oko izvornih ideja i ciljeva Demokratske stranke i zato nema govora o masovnijem napuštanju stranke – kaže Saša Vučinić, šef izbornog štaba u subotičkom odboru Demokratske stranke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 64
Pregleda: 7613
Povezane teme

Saša Vučinić

DS Subotica

parlamentarni izbori

Demokratska stranka

dragan đilas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.