Komentara: 1
Pregleda: 3938

Subotičani na sajmu turizma u Beogradu

24.02.2012. u 14:48h
Izvor: RTV Yueco
Subotičani na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Subotica i preduzeće "Park Palić" predstavili su se na sajmu turizma u Beogradu, koji je juče svečano otvoren, i na kojem se predstavilo preko 900 izlagača. Ovo je za ugostiteljske i turističke radnike najbolji način da predstave svoju ponudu za predstojeću sezonu, što su Subotičani i učinili. Na sajmu su takođe predstavljena i vina sa peska, kao i vinarija Zvonko Bogdan.

Subotica i Palić za ovu godinu pripremili su raznovrsnu ponudu za sve turiste, što su posetioci Beogradskog sajma imali priliku i da se uvere. Za razliku od prethodnih godina pristup promovisanja na sajmu se u mnogome promenio, počevši od izgleda samog štanda, do novih materijala, brošura, ali što je najvažnije, ponuda za 2012. godinu je mnogo bogatija.

Upravo zbog, sada već poznatog bredna vina, Zvonko Bogdan, koje je takođe predstavljeno na sajmu, očekuje se da ove godine Suboticu i Palić poseti oko 50 hiljada turista. Iako je Zvonko često pevao o vinu, kaže da nije ni sanjao da će jedno od vina nositi njegovo ime.

Ono što svakako ide uz promociju Subotice i Palića jesu vina sa peska i vitezovi vina “Arena Zabatkiensis”.

Beogradski sajam se zatvara u nedelju, što ne predstavlja kraj za promociju našeg regiona, jer se Subotičani već u četvrtak sele u Budimpeštu, gde će predstaviti svoje ponude na sličnom ovakvom sajmu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3938
Povezane teme

Park Palić

turistička organizacija subotica

vinarija Zvonko Bogdan

sajam turizma Beograd

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.