Komentara: 50
Pregleda: 11953
Foto

Subotičani izneli svoje probleme gradonačelniku

02.09.2020. u 17:54h
Izvor: Subotica.com
Na prijemu kod novog gradonačelnika danas je bilo osam naših sugrađana koji su prvom čoveku grada i njegovom timu izneli svoje probleme.
Subotičani izneli svoje probleme gradonačelniku

Od kada je prošlog petka objavljen termin za prijem građana, za razgovor sa gradonačelnikom  prijavilo više od 30 Subotičana svih generacija. Priliku da iznese svoj problem danas je imalo osam ljudi.

- Želeli smo da idemo na kvalitet a ne na kvantitet obavljenih razgovora, procenili da je za jedan potrebno otprilike 20 minuta i zato smo ograničili broj ljudi. Neposredna komunikacija je jedan od najbitnijih segmenata procesa rukovođenja gradom. Direktni razgovori sa građanima su izuzetno važni, u njima možemo čuti njihove sugestije, predloge, inicijative, probleme... Glas naroda je važan jer on oslikava realno stanje u našem društvu  - ističe gradonačelnik Stevan Bakić. – Moj tim i ja ćemo učiniti sve što je u zakonskim okvirima i našim nadležnostima da rešimo probleme građana, a tokom trajanja prijema svi direktori javnih preduzeća su pored telefona i odazvaće se svakom našem pozivu i ozbiljno pristupiti ovom poslu.

Subotičani izneli svoje probleme gradonačelniku

Među onima koji su danas imali priliku da o svom problemu razgovaraju sa gradonačelnikom bio je Branislav Skenderović, koji već duže vreme ima problema sa elektrifikacijom.

- Na sve načine sam  pokušao da nađem način da rešim problem dotrajalih bandera u Novom selu. Nema kome se do sada nisam obraćao i sada sam došao kod gradonačelnika i nadam se da će mi on pomoći – kaže Skenderović, po izlasku iz Plave sale. - Drago mi je što postoji ovaj prijem, što neposrednim kontaktom možemo da iznesemo svoje probleme. Ohrabruje me to što je sam video reakciju gradonačelnika, koji mi je objasnio proceduru i kako taj problem može da bude rešen.

Subotičani izneli svoje probleme gradonačelniku

Dijapazon problema građana je šarolik, od komunalnih, administrativnih čak do privatnih, ali svima im je zajednički sadržalac da je gradonačelnik poslednja instanca kojoj se obraćaju.

- Sve su obišli, negde su naišli na dobar prijem, negde nisu zadovoljni i na kraju su došli ovde. Moj lični neuspeh će biti ako uspeh realizovanih problema bude ispod 90 odsto – poručuje Bakić.

Podsetimo, prijem građana kod gradonačelnika biće svake srede od 12 do 14 časova u Plavoj sali Gradske kuće. Za prijem kod gradonačelnika, zainteresovani građani mogu da se prijave svakog radnog dana od 7 do 15 časova na brojeve telefona 024/666-677 i 024/ 636-117 ili putem mejla mayor@subotica.rs.

Izvor: Subotica.com
Razgovor gradonačelnika sa građanima Razgovor gradonačelnika sa građanima Razgovor gradonačelnika sa građanima Razgovor gradonačelnika sa građanima Razgovor gradonačelnika sa građanima Razgovor gradonačelnika sa građanima Razgovor gradonačelnika sa građanima Razgovor gradonačelnika sa građanima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 50
Pregleda: 11953

Povezane vesti

Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.