Komentara: 8
Pregleda: 7500

Subotica u ritmu Evrope

25.09.2012. u 17:24h
Izvor: RTV Yueco
Subotica će ove godine drugi put učestvovati u projektu „Srbija u ritmu Evrope“.
Subotica u ritmu Evrope

Tim povodom danas su gradonačelnik Subotice Modest Dulić i direktor „Srpskog ritma evropskih vrednosti“, Igor Karadarević potpisali ugovor o učešću našeg grada u ovom projektu.

„Srbija u ritmu Evrope“ će omogućiti deci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da besplatno učestvuju u obuci u 4 sekcije: hor, moderan ples, folklor i solo pevanje.

U naredne dve nedelje će organizatori manifestacije održati sastanak sa direktorima škola, a potom sledi audicija za decu i sastanak sa roditeljima.

Tri stotine subotičkih mališana će naučeno prikazati na velikom koncertu koji će biti održan tokom maja ili juna 2013. godine, na kojem će im podršku pružiti finalisti Prvog glasa Srbije i švedski ambasador koji će biti ovogodišnji prijatelj manifestacije.

Subotica u ritmu Evrope

koristan link: www.srbijauritmuevrope.rs

Subotica u ritmu Evrope

Izvor: RTV Yueco
Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 7500
Povezane teme

Modest Dulić

ritam evrope

srbija u ritmu evrope

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.