• Pregleda: 5051

Subotica u mreži gradova secesije

Subotica u mreži gradova secesije

Neformalna grupa “Nasmeši se Subotici”, koja je pokrenula zajedničku akciju potpisivanja Subotičke deklaracije o zaštiti kulturnog nasleđa u okvirima urbanističkog razvoja pod nazivom „Save Subotica“, saopštila je da je na Generalnoj skupštini Mreže gradova secesije (Reseau Art Nouveau Network) koja je održana u Aveiru u Portugaliji 25. januara, Subotica jednoglasno primljena u ovu organizaciju, među 22 druga grada secesije, među kojima su i Brisel, Beč, Budimpešta, Barselona, Glazgov, Havana i drugi.

Izvor: Magyar Szó

povezane teme

6
madman Odgovori
Bravo
Sting Odgovori
Bravo za moje prijatelje, a sramota za grad i rukovodioce istog, jer nisu u stanju da sačuvaju PAPILLON koji je jedan od glavnih nosioca i najzaslužnijih jer je ovaj prokleti grad dobio tu mogućnost da bude u mreži ovih gradova. BRAVO i SRAMOTA još jednom !!!
ante Odgovori
a nasi politicari unistavaju
zidar Odgovori
.... samo se pitam a koja je uloga direktora međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture kada je ONOLIKO starih kuća po gradu porušeno ? Valjda da samo prima platu al da ništa neradi i pravi se slepac kada prolazi gradom da sve te ruševine ne bi video, a ?!
Magyar Odgovori
Nije lepo kititi se tuđim perjem.
opaaa Odgovori
Konacnoooo, sta bi bilo da imamo pozoriste........
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.