Komentara: 7
Pregleda: 4358
Foto

Subotica se priključila akciji "Sat za našu planetu"

27.03.2014. u 16:26h
Izvor: RTV Yueco
Subotica će se priključiti obeležavanju svetske akcije „Sat za našu planetu“ u koju se uključuju pojedinci, organizacije, institucije i kompanije sa ciljem da pošalju snažnu poruku kako je moguće preduzeti nešto po pitanju ublažavanja klimatskih promena.
Subotica se priključila akciji "Sat za našu planetu"

Akcija će biti održana 29. marta u 20:30h, kada će na tačno sat vremena sirom Srbije biti isključena javna rasveta, a kod nas svetla na Gradskoj kući.

Inicijativa Sat za našu planetu nastala je 2007. godine u Sidneju, a već 2009. i Srbija se priključila ovoj manifestaciji. Prošle godine kampanju je podržalo preko 2 milijarde ljudi iz 154 zemlje i preko 7000 gradova, dok se u Srbiji priključilo 60 gradova i opština, kao i brojne škole, kompanije i organizacije civilnog društva.

Akcija se u Subotici realizuje uz podršku Kancelarije za mlade, Cekora i lokalne samouprave.

Izvor: RTV Yueco
Najava akcije "Sat za našu planetu" Najava akcije "Sat za našu planetu" Najava akcije "Sat za našu planetu" Najava akcije "Sat za našu planetu" Najava akcije "Sat za našu planetu" Najava akcije "Sat za našu planetu" Najava akcije "Sat za našu planetu" Najava akcije "Sat za našu planetu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 4358

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.