Komentara: 0
Pregleda: 2575
Foto

Subotica domaćin sportskih igara specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine

26.04.2017. u 16:39h
Izvor: TV Subotica
U sportskoj sali Tehničke škole „Ivan Sarić“ i u fiskulturnoj sali Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“, desetu godinu zaredom, održano je pokrajinsko sportsko takmičenje specijalnih škola, domova i dnevnih boravaka.
Subotica domaćin sportskih igara specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine

Na ovoj sportskoj manifestaciji, koju organizuje OISŠ „Žarko Zrenjanin“, učestvovalo je oko 170 takmičara iz 12 ustanova sa teritorije Vojvodine, koji su se takmičili u fudbalu, košarci i štafetnim igrama.

- Specifičnost ovog takmičenja ogleda se upravo u ovoj deci koja pohađaju specijalnu školu i domove, ali pri tome mi imamo obavezu da ih izvedemo na put, tj. da ih približimo deci iz redovnih škola. Osnovna i srednja škola Žarko Zrenjanin je jedina u pokrajini a verovatno i u republici, uključena u redovan sistem takmičenja između škola. Savez za školski sport Subotice, prepoznao je našu školu i uključio nas u nekoliko sportova, kroz koju prezentujemo naš rad sa decom. Mi smo im zahvalni na tome. - izjavio je Nemanja Babović, profesor fizičkog vaspitanja u OISŠ "Žarko Zrenjanin"

Izvor: TV Subotica
Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine Sportske igre specijalnih škola, ustanova i domova Vojvodine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2575
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.