Komentara: 21
Pregleda: 7793

Subotica dobija video nadzor u oktobru

06.08.2014. u 17:59h
Izvor: RTV Yueco
Video-nadzor u Subotici najverovatnije će da postavi subotičko preduzeće “Selma”. Kao saznaje YuEco drugi ponuđač nije imao svu potrebnu dokumentaciju, a reč je o zajedničkoj punudi koju se predale firme Sat–Trakt sa Alarm sistemom iz Bačke Topole.
Subotica dobija video nadzor u oktobru

U Komisiji za bezbednost saobraćaja u gradu objašnjavaju da će video nadzor u Subotici biti u funkciji krajem oktobra. Video-nadzor će se postaviti na nekoliko raskrsnica u gradu, kao i pri ulazu i izlazu iz grada. Tačne lokacije će da se utvrde u saglasnosti sa policijom.

Putem video-nadzora će moći da se izmeri brzina vožnje, da kamera snimi da li vozač ima pojas i tablice. Kazne sa fotografijom će da stignu na kućnu adresu. Za ceo projekat grad je izdvojio 20 miliona dinara.

Građani smatraju da postavljene kamere neće smanjiti saobraćajne prekršaje i prekršaje javnog reda i mira. Cilj postavljanja video nadzora je  i da se građani osećaju bezbednije u gradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 7793

Povezane vesti

Povezane teme

bezbednosne kamere

Subotica video nadzor

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Selma Subotica

video nadzor grada

bezbednost u saobraćaju

bezbednost saobraćaja

agencija za bezbednost saobraćaja

bezbednost građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.