Komentara: 3
Pregleda: 1647
Video

Subotica deo projekta "Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji"

07.12.2020. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
U drugoj polovini tekuće godine subotički tim za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima učestvovao je u projektu „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji“, koji je imao za podizanje svesti javnosti o problemu trgovine ljudima sa posebnim akcentom na radnoj eksploataciji.
Subotica deo projekta "Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji"

Kako se navodi, projekat se sprovodio u okviru zajedničkog programa EU i Saveta Evrope i to u pet gradova u Srbiji – Subotica, Sremska Mitrovica, Šabac, Niš i Vranje, a nosioci projektnih aktivnosti bili su Lokalni timovi za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima uz podršku Udruženja građana  "Atina".

Kao rezultat projektnih aktivnosti Lokalnog tima za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice je izrada flajera i video spota na temu radne eksploatacije, koji su izradili članovi Lokalnog tima, zaposleni i volonteri Crvenog krsta Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 1647
Povezane vesti
Povezane teme
trgovina ljudima lokalni tim za borbu protiv trgovine ljudima radna eksploatacija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.