Komentara: 0
Pregleda: 1708

Subanović poražen u finalu međunarodnog teniskog turnira u Budimpešti

31.08.2015. u 12:44h
Izvor: Subotica.com
U Budimpešti je jučer završen međunarodni teniski turnir druge kategorije za devojčice i dečake do 14 godina na kojem je učestvovalo devet takmičara iz Srbije, a među njima i Subotičanin Nemanja Subanović.
Subanović poražen u finalu međunarodnog teniskog turnira u Budimpešti

Paralelno sa završnicom 10. fjučersa koji se tokom prethodnih nedelju dana održavao na terenima Tenis kluba "Spartak" u Dudovoj šumi kraju je priveden i međunarodni turnir 2. kategorije za dečake i devojčice do 14 godina na kojem je nastupio i Subotičanin Nemanja Subanović, dete subotičkog Spartaka, danas član TK "Crvena zvezda".

Od ukupno devet takmičara iz Srbije najveći uspeh je postigao upravo Nemanja koji je došao na korak do titule, pobedivši u polufinalu prvog nosioca Petera Maka iz Mađarske rezultatom 7:6, 6:2.

U zanimljivom finalu Nemanja je poražen od mađarskog igrača Petera Šalaja rezultatom 6:1, 2:6, 6:4. Ovo je Nemanjino peto finale na Evropskim turnirima ove godine - tri je odigrao u singlu i dva u dublu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1708
Povezane teme

nemanja subanović

međunarodni teniski turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.