• Pregleda: 2485

"Su Bike" kod Buvljaka

Od ponedeljka , 15. jula, servis za iznajmljivanje bicikala “ Su Bike” biće proširen za još jednu stanicu.
"Su Bike" kod Buvljaka

Pored četiri postojeće stanice : kod Hale Sportova, kod Otvorenog univerziteta, na Paliću i pored Bazena na Prozivci, korisnici SU Bike servisa moći će ubuduće da iznajmljuju gradske bicike i na novootvorenoj stanici pored Buvljaka.

Peta stanica “Su Bike”-a, kao i sve ostale stanice, opremljena je video nadzorom i prima 14 bicikala, od kojih neke poseduju i sedišta za decu. Potpuno je automatska, pa se proces iznajmljivanja obavlja prateći uputstva automata. Na automatima, korisnici mogu u svakom momentu dopuniti kredit ili proveriti stanje na čip kartici. Da podsetimo, registracija korisnika vrši se na blagajni preduzeća, u ulici Đure Đakovića 23.

povezane teme

5
Nenad Odgovori
Znaci jos 40.000 Eura potroseno za jos jednu nepotrebnu „SU Bike“ stanicu, nasih novaca koji su mogli naci mnogo bolju svrhu, i to u vreme kada ni javna kuhinja ne radi jer nemaju rashladne uredjaje.
stormwatch Odgovori
ESTRA! Konacno ste pozicionirali SU-Bike kao strelu u centar. Pored autobuske stanice, tako da svaki Suboticanin koji ceka na uslugu ovog preduzeca kada mu pukne film moze otic biciglom. Nemojte da sutrans za koji mesec isporuci gradu racun od par desetina miliona dinara na konto toga da mu je samo kod ove stanice SU-Bike uzeo 350.000 putnika.
anonim Odgovori
neverovatno......pitam se koliki su gradski prihodi od svega ovog??????
Selina Odgovori
Kada cu toliko slusati da nam je standard zivota bolji koliko slusam o Su Bike-u?
Igor Odgovori
"anonim (pre 19 sati i 1 minut)
neverovatno......pitam se koliki su gradski prihodi od svega ovog??????"

0 din! :D :D :D

Jednosatna vožnja gradskim biciklima, koji će već polovinom maja moći da se koriste unutar organizovane mreže rentiranja gradskih bicikala "SU BIKE", stajaće 20 dinara, dok će celodnevno iznajmljivanje bicikla koštati 100 dinara. Sav prihod ići će u humanitarne svrhe, za doniranje đačkih užina. Da bi koristili usluge SU BIKE sistema, korisnici će morati da se, uz ličnu kartu, registruju na licu mesta. Registracija podrazumeva izradu čip kartice, u iznosu od 500 dinara, što predstavlja jednokratni trošak za korisnika i neograničenog je trajanja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.