Komentara: 0
Pregleda: 6171

Strujni ormar u ulici Braće Jugović

23.04.2013. u 16:40h
Izvor: RTV Yueco
Strujni ormar u ulici Braće Jugović

Građani koji žive u ulici Braće Jugović na Radijalcu već duže vreme zaobilaze otvoreni orman za struju, koji je ostao nakon rušenja jedne kuće. S obzirom na to da je poklopac nedavno ukraden i da su kablovi poprilično nisko i blizu pešačke staze, oni koji ovuda prolaze nisu sa sigurnošću mogli da tvrde da ormar nije pod naponom, pa su ga zaobilazili. Tokom prepodneva, ekipa Elektrovojvodine izvršila je proveru ormara i utvrdila da on nije ni pod kakvim naponom, odnosno da je isključen sa strujnog kola čim je građevina srušena.

Ovaj deo zida na kom se nalazi kutija za struju stoji ovako već dve godine, od kako je srušena zgrada, bar tako tvrde stanovnici okolnih zgrada. Do sada je ona bila  zaštićena poklopcem, ali je nedavno on ukraden.

Inače na ovu spornu situaciju je ukazao jedan naš posetilac kroz pištaljku "Otvorena strujna kutija u ulici Braće Jugović (Radijalac)"

Strujni ormar u ulici Braće Jugović

Sporna kutija pre intervencije terenskih radnika Elektrovojvodine

Strujni ormar u ulici Braće Jugović

Zadnji deo koji je prikladno izlovan, iako u samom vodu nema struje

Ekipa Elektrovojvodine odmah je izašla na lice mesta i pred našim kamerama potvrdila da nema dotoka struje do ormara. U Elektrovojvodini kažu da će u narednom periodu skroz demontirati ovaj ormar, što je trebalo da bude urađeno od strane onoga ko je rušio zgradu. U svakom slučaju ni pre ove intervencije nije bilo opasnosti po građane.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 6171

Povezana zviždaljka

Povezane teme

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.