Komentara: 4
Pregleda: 6839

"Stringtown" promovisan na sajmu turizma u Beogradu

26.02.2016. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (18-21. februar), na štandovima Turističke organizacije Subotice i Vojvodine, predstavljen je 1. Kult rock fest koji će se održati 30. aprila i 1. maja na Paliću, na prostoru auto kampa.
"Stringtown" promovisan na sajmu turizma u Beogradu

Da podsetimo, posetioce prvog Stringtown-a na Paliću zabavljaće bendovi Električni orgazam, Zabranjeno pušenje (Sejo Sakson), Orthodox Celts, Crvena jabuka, Divlje jagode, Perpetuum mobile, Hypnotised, a biće tu i DJ-evi koji će puštati muziku pop-rok bendova sa prostora bivše Jugoslavije. Svi ugovori su po rečima organizatora potpisani, a na stranicama nekih od bendova ovaj datum je već rezervisan za nastupe na Paliću.

Mnogobrojni novinari, ne samo iz Subotice, te gosti koji su se zatekli na licu mesta bili su u prilici da se druže sa specijalnim gostima Stringtown-a, sa Žerom iz benda "Crvena jabuka", Acom iz benda "Orthodox celts", Aleksejom iz benda „Hipnotyzed“, kao i sa menadžerima Dejanom Lalićem i Miodragom Stojanovićem.

"Stringtown" promovisan na sajmu turizma u Beogradu

"Stringtown" promovisan na sajmu turizma u Beogradu

Organizator se pobrinuo da najavljena konferencija za medije poprimi nekonvencionalni karakter te da u opuštajućoj atmosferi uz poznatu gastro sliku severa Bačke, sve bude „pomalo drugačije od inače“... Fotografisanje, davanje autograma, izjave za medije, upoznavanje i želja da se sa svima što pre vidimo na Paliću, bili su preovladavajući „tonovi“ ovog gotovo dvočasovnog susreta.

- „Daćemo sve od sebe da koncerti budu za pamćenje!“ - gotovo jednoglasno su istakli svi iz bendova a stekao se utisak da su momci iz „Hipnotyzeda“ (napravili „urnebes“ na Guči i „Beer festu“) najnestrpljiviji i da bi, da mogu, već sutra zasvirali.

"Stringtown" promovisan na sajmu turizma u Beogradu

Redovna dešavanja u slopu pripreme ovog festivala moćićete da pratite na sajtu subotica.com, na FB stranici festivala, kao u kroz serijal TV emisija koje od 23. marta počinju na K23 televiziji.

U narednom periodu biće podeljeno 8.000 primeraka prvog broja festivalskog biltena u kojem će se javnost nešto pobliže upoznati sa onim što ih očekuje poslednjeg dana aprila i prvog dana maja na Paliću.

Festival je i zvanično promovisan, a rezervacije karata su u toku. U prodaji će biti dnevne karte i paket, a cene će zavisiti o toga kada se kupe, pa tako za sve koji rezervišu / kupe do 14. marta dva dana pop-roka koštaće 1590 dinara, od 15. marta do 25. aprila pojedinačne dnevne karte koštaće 1000 dinara, a nekoliko dana pred festival (i na licu mesta) dnevne će iznositi 1.250 dinara.

Od 14. marta biće objavljene lokacije u gradu gde će se moći kupiti karte, a kako ih do tada rezervisati / kupiti saznajte na sajtu festivala "Stringtown".

Lokacija održavanja - Auto kamp na Paliću

"Stringtown" promovisan na sajmu turizma u Beogradu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 6839

Povezane vesti

Povezane teme

stringtown festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.