• Pregleda: 4203

Stoti korisnik u sistemu “Su Bike”

U okviru rada “Su Bike” sistema koji je realizovao JKP “Parking” u saradnji sa Gradom, u petak 03. avgusta 2012. godine na stanici “Su Bike”-a kod Otvorenog univerziteta, promovisaće se 100-ti korisnika servisa za iznajmljivanje gradskih bicikala.
Stoti korisnik u sistemu “Su Bike”

Kako se navodi u saopštenju JKP "Parking", predviđeno je da to bude gradonačelnik Subotice gospodin Modest Dulić, koji će se u 11:00 časova registrovati kao korisnik usluga “Su Bike” sistema, dobijanjem korisničke kartice.

Da podsetimo, svi koji žele da koriste "Su Bike" sistem mogu da iznajmljuju bicikle na tri lokacije: kod Otvorenog univerziteta, na Paliću, pored „Male gostione“ i na stanici kod Hale sportova, u vremenu od 7,00 do 20,00 časova, a registracija korisnika vrši se na stanici iza Otvorenog univerziteta i na blagajni preduzeća.

Po informacijama koje smo dobili, četvrta lokacija na kojoj će se iznajmljivati bicikle biće locirana na Prozivki, u neposrednoj blizini bazena. Funkcionisanje "Su Bike" sistema na navedenoj lokaciji očekuje se u narednih 45 dana.

povezane teme

13
naIvan Odgovori
Ostali obicni korisnici "Su Bike" sistema prilikom registrovanja, korisnicku kartu ne dobijaju, vec kupuju za 500 dinara.
bukin Odgovori
Toje bruka.Pustite neka neki obicni smrtnik bude stoti korisnik i poklonite mu simbolicnih sto grama kafe.
Ova ideja sa Dulicem moze pod uslovom da obeca da ce biti cesto korisnik SU BIKE sistema.
mache Odgovori
Jos uvek cekamo su bike na Prozivci!!! Sta se desava?
Mudic Odgovori
Predlazem i da se jedan deo grada nazove "Dulic" :) Verujem da bi bio prepun mogucnosti i prosperiteta..
KZ 77 Odgovori
Eee stvarno Modestu, tebi jako treba gratis registrovanje!!!
Inače bi trebalo uvesti da se svaki 100ti korisnik registruje za DŽ. I normalno ne na partijskoj osnovi........
Budi Faca Odgovori
Gradonačelniče, budi faca pa ovima lošima ovde pokaži da ćeš kupiti karticu kao i svaki građanin Subotice što bi kupio.
Za gdina Slijepčevića Odgovori
Poštovani Gdine Slijepčeviću, zamolila bih vas da sledeća stanica za bicikle bude kod Bazena na Prozivci.
Panco Odgovori
Sta ako nekom ukradu biciklu ? Posto su meni vec ukrali 11 komada .
donor Odgovori
Pa to je predivno, modest pa jos i dulic 100 registrovani korisnik, BAS SAM PONOSAN STO SAM SUBOTICANIN. *** cenzurisano ***Bravo dulici, uvek ste bili o ostacete ponos Subotice i suboticana.
Bona fide Odgovori
m Premijer se zamlaćuje sa kradljivcima bicikala po Beogradu umesto da je ukradeni bicikl vratio vlasniku pozornik iz Borče (koji lično poznaje lopova i sa kojim možda povremeno popije pivo ) a gradonačelnik je upao u klopku koju mu je napravio prevrtljivi DSS pa je dozvolio da se sprdaju sa njim.
Premijera su navukli na zamku da će se raspričati po Japanu kad ambasador pošalje depešu o događaju, da u Srbiji živi neki mnogo fin i pošten svet ali mnogo sirot. Možda se nada da će Japan poslati jedan brod gradskih autobusa, ali ne biva.
Buca se malo za'ebo! Hteo je da ostavi utisak na Japance ali kao šef ovdašnje Vlade koja je napravljena kao prosrpska( tako je rekao i u parlamentu ) izazvao je neprijatno pitanje koje mu u horu postavljaju pokradeni građani Srbije : "A gde je moja bicikla, moja fabrika, moj novčanik... moja letina odneta sa njive "itd .
Zato nije trebalo premijer da se zerza sa tim biciklom marke Panasonic nego je trebalo da bije glavu kako da građanima Srbije vrati pokradenu državu, oduzeto dostojanstvo, suspendovanu slobodu govora ( Šaš), razgrabljene fabrike, srušene živote i ukradenu budućnost.
Shodno tome, gradonačelniku Modestu toplo savetujem neka sedne na taj bicikl i neka projaše desnom stazom od podvožnjaka prema Paliću, makar samo nekoliko stotina metara, i neka se raspita za druge staze u kavom su stanju ( prema Zoki na primer ) ili prema Aleksandrovu.
U najboljoj nameri podsećam da je on gradonačelnik i subotičkim biciklistima !
Nije na odmet da mu pomognem i još jednim upozorenjem: neka se pripazi da ga ne povedu isti ti "promoteri" da lično i svečano isključi struju hiljaditom građaninu ovoga meseca i da time , zaboga, pokaže kako lično ulčestvuje u zavođenju finansijske discipline i vaspostavljanju građanskog reda.
Uzgred, stvarno, što ne bi bio faca pa prvoj grupi dece koja pešice naiđu kad on bude tamo (gde ga danas vode, a kamere prate ) KUPI tu kvitu za vožnju i daa im neka okreću danas do mile volje. Plus, neka im kupi i jednu lubenicu, ako hoćš da grad lepše šapuće.
P.S. zar nije to malo premalo da se tek 100. karta izdaje za te bicikle od kad je počelo rentiranje. Koliko košta ta rabota, a tako traljavo ide ? O tome drugi put!
KZ 77 Odgovori
MODESTU PAZI NA ŠAHTE BEZ REŠETAKA I POKLOPACA KAD VOZIŠ BAJS!!!
Član51406 Odgovori
@Bona fide To čoveče!
http://i.imgur.com/3ix6t.jpg
dr. Tikvicki Odgovori
misli da su ove bicikle trebali pokloniti nekom kome bih stvarno dobro dosle, naprimer terenskim radnicama u g.c. koje koriste svoje bicikle.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.