Komentara: 13
Pregleda: 4501

Stoti korisnik u sistemu “Su Bike”

02.08.2012. u 11:27h
U okviru rada “Su Bike” sistema koji je realizovao JKP “Parking” u saradnji sa Gradom, u petak 03. avgusta 2012. godine na stanici “Su Bike”-a kod Otvorenog univerziteta, promovisaće se 100-ti korisnika servisa za iznajmljivanje gradskih bicikala.
Stoti korisnik u sistemu “Su Bike”

Kako se navodi u saopštenju JKP "Parking", predviđeno je da to bude gradonačelnik Subotice gospodin Modest Dulić, koji će se u 11:00 časova registrovati kao korisnik usluga “Su Bike” sistema, dobijanjem korisničke kartice.

Da podsetimo, svi koji žele da koriste "Su Bike" sistem mogu da iznajmljuju bicikle na tri lokacije: kod Otvorenog univerziteta, na Paliću, pored „Male gostione“ i na stanici kod Hale sportova, u vremenu od 7,00 do 20,00 časova, a registracija korisnika vrši se na stanici iza Otvorenog univerziteta i na blagajni preduzeća.

Po informacijama koje smo dobili, četvrta lokacija na kojoj će se iznajmljivati bicikle biće locirana na Prozivki, u neposrednoj blizini bazena. Funkcionisanje "Su Bike" sistema na navedenoj lokaciji očekuje se u narednih 45 dana.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4501
Povezane teme

jkp parking subotica

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.