Komentara: 1
Pregleda: 2424

Stonoteniseri Spartaka savladali Stenes u Zrenjaninu (2:4)

23.02.2016. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniseri Spartaka zabeležili su za vikend važnu pobedu na gostovanju u Zrenjaninu kojom su se učvrstili u gornjem delu tabele. U narednom kolu Spartak sutra dočekuje Banat.
Stonoteniseri Spartaka savladali Stenes u Zrenjaninu (2:4)

Stonoteniseri Spartaka koji se takmiče u Super ligi Srbije pobedili su u Zrenjaninu Stenes rezultatom 4:2 čime su prišli korak bliže plejofu.

Subotička ekipa je u ovom meču nastupila u nešto izmenjenom sastavu. Pored standardnih i odličnih Stefana Kostadinovića i Kristijana Halasa u ekipi je umesto povređenog Nikole Grbića ponovo zaigrao igrač-trener Mirko Gavrilović koji je i doneo odlučujuću četvrtu pobedu u meču.

U prvom meču Kostadinović je savladao Popovića (0-3), zatim je Halas bio bolji od Smiljanića (2-3), Gacev je u meču protiv Gavrilovića smanjio na 1:2 (3-0), Halas je ponovo doneo bod za Spartak protiv Popovića (2-3), da bi Gacev doneo neizvesnost pobedom protiv Kostadinovića (3-1), ali odlučujući meč je dobio trener-igrač Gavrilović koji je bio bolji od Smiljića (2-3).

Stenes - Spartak 2-4

U narednom kolu Spartak dočekuje favorita za osvajanje titule - ekipu Banata iz Zrenjanina. Meč se igra u sredu u Stonoteniskom centru u Subotici sa početkom u 17 časova.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2424
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.