Komentara: 0
Pregleda: 2357

Stonoteniseri Spartaka polovični za vikend

21.11.2016. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Superligaška i prvoligaška ekipa Spartaka odigrale su svoje mečeve za vikend, a nastupe su imali i takmičari iz mlađih kategorija.
Stonoteniseri Spartaka polovični za vikend

U okviru 7. kola Superlige Spartak je na svom terenu savladao Mlinoproduk iz Ade sa 4:1 koja je bila veoma značajna za opstanak u elitnom rangu. U neizvesnom meču važne partije za Spartak dobili su Kristijan Halas i Bence Bognar.

U prvoj partiji Hala je sa 3:1 savladao Fenjvešija, zatim je Gavrilović izgubio od Anušića sa 0:3, Bognar je u pet setova pobedio Červika, kao i Halas Anuđića, da bi Bognar u poslednjoj partiji samo potvrdio pobedu Spartaka.

U dosadašnjem delu prvenstva Spartaka ima 3 pobede i 4 poraza. Sada sledi pauza od dve nedelje, a 3. decembra Spartaka gostuje u Novom Sadu ekipi Panonije.

Nažalost, prvoligaška ekipa Spartaka je u Nišu pretrpela neočekivani poraz. U krajnje neizvesnom meču od Subotičana bila je bolja Medijana sa 4:2.

U redovima Nišlija briljirao je mladi Milenković sa po dve pobede, dok u redovima Subotičana Poljak i Trbović su ostvarili po jednu pobedu, dok je Takarič pružio neočekivano slabu i bledu igru i neplanirano izgubio dve partije.

Spartak Stoss u Prvoj ligi Srbije trenutno zauzima 4. mesto sa četiri pobede i tri poraza. Kao i superligaši i prvoligaši će imati takmičarsku pauzu do 3. decembra, a u narednom kolu Spartak Stoss dočekuje ekipu "Topličanin" iz Prokuplja .

Nastup mlađih kadeta i juniora na memorijalu u Smederevu

U Smederevu je za vikend održan memorijal "Voja Vakulović" za mlađe kadete i juniore koji se boduje za rang listu Srbije. Od Spartakovih mlađih kadeta Aleksandara Čokić je osvojio 2. mesto, dok je Lehel Stojan Kiš turnir završio u plasmanu od 9. do 16. mesta. U konkurenciji parova Čokić i Stojan Kiš bili su nadoma medalje.

Stonoteniseri Spartaka polovični za vikend

Stojan Lehel Kiš i Aleksandar Čokić

Što se tiče takmičara u juniorskom uzrastu boje Spartaka branili su Bence Bognar i Dominik Mihalovič. Bognar je osvojio 3. mesto u pojedinačnoj konkrenciji, dok je Mihalovič ostvario plasman od 9-16. mesta. U disciplini parova Bognar i Fenjveši iz Ade osvojili su 3. mesto,  dok su Mihalovič i Mršić iz Kikinde u parovima ostvarili plasman od 5-8. mesta.

Stonoteniseri Spartaka polovični za vikend

Bence Bognar

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2357
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

spartak stoss

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.