Komentara: 0
Pregleda: 1939

Stonoteniseri Spartaka najbolji na turniru u Bečeju

26.09.2012. u 16:40h
Izvor: RTV Yueco
Stonoteniseri Spartaka protekle nedelje počeli su svoje obaveze u okviru Super lige za stonotenisere.U prvom kolu Subotičani su poraženi na domaćem terenu od ekipe Kikinde rezultatom 4:2.
Stonoteniseri Spartaka najbolji na turniru u Bečeju

I pored poraza trener subotičkog superligaša Mirko Gavrilović zadovoljan je igrom i zalaganjem domaćih igrača.Da se dobro radi u stonoteniskom klubu Spartak pokazuje i podatak sa nedavno održanog takmičenja u Bečeju povodom Dana grada Bečeja gde su se u finalu, pored jake konkurencije iz domaće lige i Super lige iz Hrvatske, našla naša dva nabolja takmičara, Stefan Kostadinović i Robert Takarič.

U sledećem kolu subotički stonoteniseri snage će odmeriti sa novim superligašem ekipom Požarevca koja je u prošlom kolu, na gostovanju, bila bolja od ekipe Smedereva ubedljivim rezultatom 4:0.

Pored seniorske ekipe, tu su i oni najmlađi. Plan je da se u narednih par godina stvori šampionski tim koji će biti sastavljen samo od domaćih igrača odnosno od igrača sa teritorije našeg grada.

Za vikend koji je pred nama, tačnije u Subotu 29. septembra, u stonoteniskom centru u organizaciji STK Spartak, održaće se 37 po redu memorijalni turnir Vilim Harangozo sa početkom od 10 časova.Uporedo sa ovim turnirom u nedelju 30 septembra održaće se i 11 otvoreni turnir veterana memorijal Tibor Harangozo sa početkom u 9 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1939
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.