• Pregleda: 1559

Stonoteniseri Spartaka najbolji na turniru u Bečeju

Stonoteniseri Spartaka protekle nedelje počeli su svoje obaveze u okviru Super lige za stonotenisere.U prvom kolu Subotičani su poraženi na domaćem terenu od ekipe Kikinde rezultatom 4:2.
Stonoteniseri Spartaka najbolji na turniru u Bečeju

I pored poraza trener subotičkog superligaša Mirko Gavrilović zadovoljan je igrom i zalaganjem domaćih igrača.Da se dobro radi u stonoteniskom klubu Spartak pokazuje i podatak sa nedavno održanog takmičenja u Bečeju povodom Dana grada Bečeja gde su se u finalu, pored jake konkurencije iz domaće lige i Super lige iz Hrvatske, našla naša dva nabolja takmičara, Stefan Kostadinović i Robert Takarič.

U sledećem kolu subotički stonoteniseri snage će odmeriti sa novim superligašem ekipom Požarevca koja je u prošlom kolu, na gostovanju, bila bolja od ekipe Smedereva ubedljivim rezultatom 4:0.

Pored seniorske ekipe, tu su i oni najmlađi. Plan je da se u narednih par godina stvori šampionski tim koji će biti sastavljen samo od domaćih igrača odnosno od igrača sa teritorije našeg grada.

Za vikend koji je pred nama, tačnije u Subotu 29. septembra, u stonoteniskom centru u organizaciji STK Spartak, održaće se 37 po redu memorijalni turnir Vilim Harangozo sa početkom od 10 časova.Uporedo sa ovim turnirom u nedelju 30 septembra održaće se i 11 otvoreni turnir veterana memorijal Tibor Harangozo sa početkom u 9 časova.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.