Komentara: 1
Pregleda: 1876

Stonoteniseri Spartaka najbolji na prvenstvu Srbije za mlađe kadete

07.03.2016. u 09:56h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniseri Spartaka najbolji na prvenstvu Srbije za mlađe kadete

Bečej je u nedelju bio domaćin ekipnog prvenstva Srbije u stonom tenisu za mlađe kadete, na kojem je učestvovalo sedam ekipa koji su bili podeljeni u dve grupe.

Subotički Spartak bio je u grupi sa ekipama "Hajduk Veljko" (Negotin) i "Temerin" . U prvom kolu Spartak je savladao Hajduk Veljka sa 3-1, dok je u drugom savladan temerin sa maksimalnih 3-0. U polufinalusubotička ekipa je pobedila ekipu "Horgoš" (3-1), dok su se u finalu sastali sa favoritom prvenstva - šabačkom ekipom "Lavovi".

U finalnom meču kapiten tima Aleksandar Čokić savladao je Grujića i Jockova sa 3-1, Luka Videc je izgubio od Jockova, a važnu pobedu ostvario je Stojan Kiš Lehel pobedom nad Džinovićem i tako su mlađi kadeti Spartaka postali novi ekipni prvaci Srbije .

Ekipa STK "Spartak" je nastupila u sastavu Aleksandar Čokić, Luka Videc, Stojan Kiš Lehel, a trenere je bio Mirko Gavrilović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1876
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.