• Pregleda: 2291

Stonoteniseri Spartak STOSS-a uspešni na startu nove sezone

U stonoteniskom centru Subotica u subotu održano je 1. kolo Prve lige Srbije u kojem je Spartak STOSS dočekao i savladao Galadsku sa ubedljivih 4:1. Sledi dvonedeljna pauza, a onda Spartak STOSS gostuje u Uzdinu.
Stonoteniseri Spartak STOSS-a uspešni na startu nove sezone

Na premijeri nove sezone pred svojim navijačima u Subotici Sparatak je savladao neugodnu ekipu Galadske iz Kikinde.

Sam meč je bio veoma kvalitetan sa mnoštvo lepih poteza sa obe strane, pa je publika mogla da uživa u meču. U redovima domaće ekipe briljirali su Robert Takarič sa po dve pobede na početku meča protiv Đurđeva (3-2) i veoma važna njegova pobeda nad najboljim igračem Galadske Nenadom Đukićem (3-1).

Ištvan Poljak, pojačanje za ovu sezonu, odigrao je rutinski i doneo ekipi dve sigurne pobede protiv Mršića i Djurđeva sa po 3-0. Videlo se na samom meču da je Poljak igrao sa pola snage i da može da pruži još bolje partije. Što se tiče drugog iskusnog igrača, Milana Trbovića, on je pružio dostojan otpor protiv Đukića, ali je gostujući igrač na kraju ipak bio uspešniji i doneo jedini poen za svoju ekipu .

Spartak STOSS - Galadska 4-1

  • RobertTakarič -ŽarkoĐurđev 3-2 1-0
  • MilanTrbović - NenadĐukić 0-3 1-1
  • Ištvan Poljak - Strahinja Mršic 3-0 2-1
  • RobertTakarič - Nenad Đukić 3-1 3-1
  • Ištvan Poljak - ŽarkoĐurđev 3-0 4-1

Ekipa Spartak STOSS-a do prve prvenstvene pobede došla je uz stručno vođstvo trenera Branka Brstine. U narednom kolu, koje se igra za dve nedelje (24.9.), subotički prvoligaš gostuje u Uzdinu protiv ekipe Uniree.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.