Komentara: 0
Pregleda: 1663

Stonoteniseri Spartak STOSS-a tesno izgubili bodove

04.04.2016. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
U okviru 16. kola domaća ekipa Spartak Stoss u stonoteniskom centru Subotica dočekala je neugodnu ekipu Medijane iz Niša i pretrpela minimalan poraz od 4-3. Sa ovom pobedom Nišlije su se revanširale Spartak Stoss-u za poraz u Nišu. U pretposlednjem kolu Spartak dočekuje lidera Bačku Palanku.
Stonoteniseri Spartak STOSS-a tesno izgubili bodove

Na samom početku meča u prvoj partiji sastali su se dva najbolja igraša iz obe ekipe Takarič i Milenković, Takarič je u odličnoj igri propustio priliku da pobedi Milenkovića i izgubio sa 3-2, u drugoj partiji Trbović je izgubio od Jovanovića sa 3-1.

Posle lošeg početka gosti su poveli sa 2-0 u mečevima, zatim je spartak uzvratio sa dve pobede. Nikša Martinović lako pobedio Vukmirovića sa 3-0, a Takarič nadmudrio Jovanovića, posle čega je domaći sastav izjednačio na 2-2 u mečevima.

U nastavku junak meča iz gostujućeg sastava Milenković rutinski je savladao mladog Martinovića sa 3-0, zatim Spartak preko Trbovića ponovo poravnava.

U sedmom, odlučujućem meču domaći sastav je bio u blagoj prednosti u dublovima i u jednom momentu je dubl Takarič / Martinović imao i meč loptu, ali je nisu iskoristili i tako su gosti dobili dubl sa 3-2 i pobedili u meču sa minimalnih 4-3 .

I pored poraza od Nišlija ekipa Spartak Stoss nalazi se i dalje na drugom mestu tabele Prve lige Srbije, a do kraja prvenstva preostala su još samo dva kola.

Spartak - Medijana 3:4

  • Takarič Robert - Milenković Miloš 2-3 0-1
  • Trbović Milan - Jovanović Milan 1-3 0-2
  • Martinović Nikša - Vukmirović Vojkan 3-0 1-2
  • Takarič Robert - Jovanović Milan 3-1 2-2
  • Martinović Nikša - Milenković Miloš 0-3 2-3
  • Trbović Milan - Vukmirović Vojkan 3-1 3-3
  • Takarič / Martinović - Milenković / Jovanović 2-3 3-4

Trener ekipe bio je Branko Brstina. Nakon 16 odigranih kola Spartak se i dalje nalazi na poziciji broj dva, a u narednom, pretposlednjem kolu sezone 2015/16, koje je na programu sredinom aprila, Spartak Stoss dočekuje prvoplasiranu ekipu Bačke Palanke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1663
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.