Komentara: 2
Pregleda: 1512

Stoni tenis: Spartak Stoss siguran u Nišu (0:4)

04.02.2018. u 17:02h
Izvor: Subotica.com
Stoni tenis: Spartak Stoss siguran u Nišu (0:4)

Prvoligaški meč između domaće ekipe, Medijane iz Niša i Spartak Stoss iz Subotice počeo je u 11 časova, u predviđenom terminu, iako su Subotičani blagovremeno tražili pomeranje termina odigravanja za par sati, Nišlije ipak nisu pristale na to, što je ispostavilo se, dalo još više motiva igračima Spartaka.

I pored dugotrajnog i napornog puta, subotički sastav izgledao je sveže i motivisano i na opšte iznenađenje svih zabeležio rutinsku pobedu sa 4-0 nad favorizovanom Medijanom.

U ovom meču pored standardnih igrača i nosioca tima Roberta Takariča sa po dve pobede, kao i na uvek pouzdanog iskusnog igrača Ištvana Poljaka koji je zabeležio jednu pobedu ,

Ekipa Spartak Stoss-a je dobila još jednog mladog i perspektivnog igrača na koga se može u narednom periodu računati, a to je Aleksandar Čokić, koji ima samo 14 godina i doneo je svom timu veoma važnu pobedu nad najboljim igračem domaćeg sastava, Radovanom Žunjaninom.

Medijana - Spartak Stoss 0-4

Pojedinačni rezultati: Žunjanin Radovan - Čokić Aleksandar 2-3; Stančić Marko - Takarič Robert 0-3; Jović Djordje - Poljak Ištvan 0-3 i Žunjanin Radovan - Takarič Robert 1-3. Trener Spartak Stoss-a: Branko Brstina.

Nakon osam odigranih kola Spartak Stoss nalazi se na 3. mestu tabele Prve lige Srbije, sa po 5 pobeda i 3 poraza. U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Radničkog iz Novog Sada, koja će nastupiti u sastavu: Bojan Crepulja. Vlada Borčić i Dušan Starević. Meč se igra u suboti, 10. febrara sa početkom od 18 časova u Stonoteniskom centru Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1512
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski centar

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.