Komentara: 0
Pregleda: 2002

Stoni tenis: Spartak savladao Temerin (4-3)

16.10.2018. u 13:17h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniseri Spartaka zabeležili su tešku, ali vrednu pobedu u 3. kolu Superlige Srbije za muškarce, pobedivši Temerin sa 4-3.
Stoni tenis: Spartak savladao Temerin (4-3)

Meč je počeo minutom ćutanja za tragično preminulog igrača Spartaka Luku Andrašića, ponosnog osvajača pehara, medalja i priznanja, među kojima je svakako i zlatna medalja na prošlogodišnjem Prvenstvu Evrope za osobe sa invaliditetom.

Duel sa Temerinom nije dobro počeo. Gosti su poveli nakon što je njihov najbolji igrač u zanimljivom i krajnje neizvesnom meču savladao Spartakovog najboljeg igrača, Stefana Kostadinovića. Uzbuđenja i neizvesnosti nije nedostajalo ni u ostalim mečevima, ali domaći su u te pojeidnačne duele ušli sa više koncentracije u odlučujućim trenucima i zabeležili vrednu pobedu.

Odlučujuci poen za Spartak, odnosno za konačnu pobedu, osvojen je u igri parova.

Pojedinačni rezultati: Kostadinović - Pete 1-3, Bognar - Benke 3-2, Halas - Dalea 3-1, Kostadinović - Benke 3-0, Petroj - Pete 1-3, Bognar - Dalea 0-3 i  Kostadinović / Halas - Pete / Dalea 3-1.

Stoni tenis: Spartak savladao Temerin (4-3)

Izvor: Subotica.com
Stoni tenis: Spartak - Temerin Stoni tenis: Spartak - Temerin Stoni tenis: Spartak - Temerin Stoni tenis: Spartak - Temerin Stoni tenis: Spartak - Temerin Stoni tenis: Spartak - Temerin Stoni tenis: Spartak - Temerin Stoni tenis: Spartak - Temerin
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2002
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski centar

stonoteniski klub spartak

luka andrašić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.