Komentara: 1
Pregleda: 2734

STK "Spartak STOSS" posle pobede u Kikindi izbio na drugu poziciju

15.02.2016. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Posle pobede u Kikindi stonoteniseri STK "Spartak STOSS" izbili su na drugu poziciju Prve lige i sada su samo na bod od lidera prvenstva. U narednom kolu Spartak dočekuje niški Železničar.
STK "Spartak STOSS" posle pobede u Kikindi izbio na drugu poziciju

U okviru 13. kola Prve lige Srbije ekipa Spartak Stoss gostovala je u Kikindi i odigrala meč sa neugodnom ekipom Galadske. U jesenjem delu je bilo 4-3 minimalna pobeda za Subotičane pa se očekivala neizvesna borba.

U redovima Spartak Stoss istakli su se najbolji igrač Robert Takarič kao i mladi Nikša Martinović sa po dve pobede, jedinu pobedu za domaćine ostvario je Nenad Đukić. Treba pomenuti da je Robert Takarič bio jedan od junaka Spartakove pobede jer je savladao jednog od najboljih igrača Prve lige Nenada Đukića sa 3-1 .

Stk "Galadska", Kikinda - Stk "Spartak Stoss" 1-4

  • Mršić Strahinja - Takarič Robert 0-3, 0-1
  • Djurdjev Zarko - Martinović Nikša 0-3, 0-2
  • Djukić Nenad - Radosavljević Aleksandar 3-0, 1-2
  • Mršić Strahinja - Martinović Nikša 2-3, 1-3
  • Djukić Nenad - Takarič Robert 1-3, 1-4

Nakon 13. kola Spartak Stoss ima 11 pobeda i 2 poraza i sa ovom pobedom izbio na drugo mesto tabele u Prvoj ligi Srbije. Prvo mesto zauzima Bačka Palanka sa 25 bodova (12/1), drugi je Spartak sa 24 (11/2) koliko ima i Mlinoproukt.

U narednom Spartak Stoss u subotu od 18 časova dočekuje ekipu niškog Železnicara. Biće to prilika da se subotički stonoteniseri revanširaju za jesenji poraz u Nišu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2734
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.