Komentara: 33
Pregleda: 15176
Foto

Stigle lepe "Ruskinje"

28.12.2012. u 16:38h
Izvor: RTV Yueco
Prva ruska garnitura vozova, serije 711, od danas je puštena u saobraćaj. Ovaj voz saobraćaće od Subotice ka Somboru, a naredne dve garniture koje treba da pristignu prevoziće putnike do Horgoša, odnosno Kikindi.
Stigle lepe "Ruskinje"

Popularne "Ruskinje" kako nazivaju ove seriju vozova su mnogo komfornije za putovanje i ostavljaju pozitivan utisak kada je reč o Željezničkom saobraćaju.

Crveni voz serije 711 danas je po prvi put putnike prevezao do Sombora. Putnici koji su do sada do Sombora putovali u starim vagonima, prijatno su se iznenadili kada su ugledali novo prevozno sredstvo.

Na ovaj način je započela modernizacija ovog vida transporta s obzirom na to da veliki beoj sugrađana koristi Željeznički saobraćaj.

Ruske garniture raspolažu sa klima uređajem, boljim grejanjem i generalno boljim komforom. Jedna garnitura može da preveze 120 putnika.

Ovi vozovi idu na dizel gorivo, što znači da mogu da se kreću po prugama koje nisu obezbeđene strujnom žicom.

Izvor: RTV Yueco
Novi voz za Sombor Novi voz za Sombor Novi voz za Sombor Novi voz za Sombor Novi voz za Sombor Novi voz za Sombor Novi voz za Sombor Novi voz za Sombor
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 33
Pregleda: 15176

Povezana vest

Povezane teme

železnička stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.